Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sen o zmarłej babci czy on coś znaczy?

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj śnił mi się sen o mojej prababci którą bardzo lubiłam za życia jednak w tym śnie było inaczej nie wiem czemu ale mówiłam że to wszystko jej wina i że przez nią są te wszystkie awantury i nagle ona się pojawiła ja stałam jej na środku drogi więc podniosła mnie i położyła po swojej prawe stronie uśmiechnęła się poklepała mnie po plecach dość mocno uśmiechnęła się powiedziała dobra dobra ja ide pa i zrobiła co powiedziała poszła wzdłuż korytarza ściany były białe a podłoga wyłożona dużymi białymi matowymi płytkami otworzyła białe drzwi i zamknęła je za sobą i już jej nie było ale pamiętam że zanim ją zobaczyłam byłam na nią wściekła nawet nie wiem o co i do tej pory mi głupio bo była bardzo fajna a jak zniknęła za drzwiami to się obudziłam i byłam przerażona cała zalana byłam potem czy to coś znaczy dodam że obudziłam się koło 4:30 i byłam sparaliżowana ze strachu zasnęłam dopiero jak zrobiło się widno wcześniej za nim ona mi się przyśniła śniło mi się wesele na które mam iść za tydzień że się zbieraliśmy z moją mamą ale ja nie chciałam iść i spotkałam się z jakimś łysym chłopakiem a on mnie chyba jeszcze uczył jeździć samochodem czy ten sen coś znaczył? zwykle się nie przejmuję snami ale ten był wyjątkowo dziwny i przerażający

Gość gość
babcia prosi o modlitwę...

Gość gość
tak to prosba o msze za nia

Gość gość
Kiedy śni mi się moja babcia (bardzo kochana za życia), zawsze, ale to zawsze zwiastuje mi to jakąś chorobę w rodzinie. Po takich snach jestem przerażona i tylko czekam i ....zawsze się spełniało. Tak jest u mnie, u Ciebie nie musi wcale być podobnie. Ja potraktowałam, że moja babcia w jakiś sposób ostrzega mnie, przygotowuje. Bardzo ją kochałam, była człowiekiem duszą, jakich teraz nie spotyka się.

Gość gość
przestroga..po prostu cie chroni.Taki sen zawsze cos oznacza

Gość gość
Myślisz o niej to ci się śni