Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fergus

Czy jest jeszcze sens poznać

Polecane posty

Gość Fergus

kobietę, skoro jest się już starym prawiczkiem - mam 28 lat? Na wstępie, o mnie: Mieszkam w małej miejscowości, sam. Pracuję, zarabiam ok. 2500 miesięcznie ( w urzędzie). Auta nie posiadam - prawka mieć nie mogę, ze względów zdrowotnych. Nigdy mi z dziewczynami nie wychodziło. Byłem cichym spokojnym gościem, jakich wielu. Szkoła, studia - jakoś to przeleciało, żadna się mną nie zainteresowała pomimo moich prób. Potem praca. Liczyłem, że może kogoś poznam. W końcu jak mówią, można poznać wszędzie. niestety, w moim przypadku to okazało się nieprawdą. W pierwszej pracy - zero kobiet, typowo męska działalność. Potem urząd. Tu z kolei już były kobiety, jednak żadna nie była wolna. nawet te stażystki, z którymi miałem ostatnio przyjemność pracować. Nie chcę iść na dziwki. Bo dlaczego niby miałbym płacić za coś, co inni mają za darmo? Niestety, to prawda co czytałem na innym forum, że faceci z małych miast mają przerąbane, jeśli chodzi o znalezienie partnerki. Owszem, mogę jechać do większego miasta, ale co z pracą? Tutaj mam przynajmniej jako taką stabilność, spokój itd. Pracowałem już w większym mieście, gdy byłem nieco młodszy - straszna atmosfera, ten "wyścig szczurów" - to nie dla mnie.

Gość gość
masz spokój chłopie kurwa !

Gość Fergus
no może i masz rację ale czasem nie ma nawet do kogo geby otworzyć. dzisiaj akurat mam wolne w pracy. do roboty dopiero w poniedziałek. no nic, kolejny weekend se spędzę z pizzą, jakimś piwkiem i oglądaniu filmów.

Gość gość
możesz do mnie napisać

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy poznasz jakas kobietę czy nie, czy będzie Twoją zoną, kiedy to będzie, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl