Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja koleżanka popełniła samobójstwo bo nie miała męża ani

Polecane posty

Gość gość
Ludzie :-D

Gość gość
ja mam 31 lat,stara panna,nigdy nie mialam zwazku...Nigdy nie byłam katoliczką,mimo to wiele razy modliłam sie o meęza :D nie znoszę kotów:) W mojej rodzinie sluby sie bierze od 18 do 24 lat ... mam idealną figurę,ubieram się modnie...,chodze do fryzjaera,ubieram raczej kobieco.:) Nie lubię tylko makijazu.MAm sporo 20 letnich znajomych (katolikow) po rozwodach,z dziecmi z roznych zwiazków.Dziewczyny owe puszczaly sie na prawo i lewo od skonczneia 16 . Mam odczucie ze jestem osobą atrakcyjną fizycznie...ze spogladają na mnie na ulicy,klienci zagadują tylko mnie w pracy itp:) Dlaczego jestem sama: 1.Bo moj pan dr ma juz zonę :) 2.Mam dominujacy charakter,przeklinam,jestem wybuchowa. 2.Bo X nie ma samochodu. 3.Bo Y nie ma studiów 4.Bo tamtej wyglada jak debil i ma krzywy ryj,krzywe zęby,brudne buty itp. 5.Bo tamten ma pedalski chód..bo inny jest po przejsciach, bo tamten to tylko ****** chce...a tamten jest dziecinny. a tamten jest nadgorliwym katolikiem... 7.Bo szukam inteligentego faceta-a nie ma takich. No przynajmniej niech bedzie taki madry jak ja:)

Gość gość
Ej samotne 30 fajnie ze jestescie.bo moze sie skusze nie dlugo na ktoras z was.musze poukladac kilka spraw i wybieram sie na polowanie :-)

Gość gość
przecież one w chałupach pochowane ,zresztą ja też heh

Gość gość
No to bede sie wlamywal do tych chalup!ktoras z was sobie wezme na pewno.

Gość gość
22:11 A umiesz gotować bohaterze?

Gość gość
Sam sobie gotuje ale balbym sie poczestowac tym kogos :-(

Gość gość
ja tylko mogę poczęstować nasieniem

Gość gość
No pięknie :-( nie ma co się dziwić, że tyle tych starych panien. Wystarczy przeczytać co do zaoferowania mają panowie.

Gość gość
a ja nie jestem głupia, brzydka tez nie , faceci się za mna ogladaja mam 29 lat nie mialam faceta nigdy dlatego ze jestem niesmiała nie wierze w siebie dlatego nie chce dac komus sie poznac smutne,ale prawdziwe

Gość gość
gość dziś przecież one w chałupach pochowane ,zresztą ja też heh xx podaj adres to sobie Ciebie porwę bo też jestem w potrzebie na panią po 30stce.

Gość gość
klamstwo, nie ma czegoś takiego jak atrakcyjna stara panna, te co piszą że są piękne ale wybredne to ściema.

Gość gość
zdziwiłbyś się.

Gość gość
a ja znam kilka starych panien bardzo ladnych i madrych takze to nie ma znaczenia

Gość gość
Ja też znam kilka, ale teraz są ok 50, 60. Kiedy były młode były to atrakcyjne dziewczyny, wykształcone i tylko niektóre miały hyzia, wiele jest zupełnie normalnych, normalnie żyją, bywają w świecie, tyle że nie mają typowej, swojej rodziny (nie liczę siostrzeńców, bratanków). Pewnie po prostu nie spotkały osób z którymi chciałyby spędzić życie, to tylko statystyka, ktoś musi, a na drugiej szali mamy desperatki, które wzięły byle kogo i dzisiaj płaczą po telewizyjnych kurierach, że je leje po ryju itp.

Gość Stary Kawaler Wacek
Czy można być zwykłym śmieciem, który nigdy nie wychodzi z domu , brak kolegów, koleżanek, dziewczyny, itp?.

Gość gość
Psycholog jej nie pomógł , powinien znaleźć jej dziewczynę, a z jednej strony ogolnie kto ma być nieszczęśliwy, to będzie.

Gość gość
ja też znam jedną starą panne i mam zamiar się koło niej zakręcić, najpierw muszę trochę poobserwować żeby odpowiedni oręż dobrać bo cfana jest a później do dzieła. Życzcie mi powodzenia.

Gość gość
I tak będziesz sam.

To są właśnie typowe słabe jednostki. Ja mam od c***a problemów. A 3 miesiące temu odeszłą jedna z osób które jeszcze kochałem na tym świecie i jakoś żyję dalej. Przeżyłem pobyt w szpitalu psychiatrycznym. Próbę samobójczą swoją, matki. Wszystko mi się sypie obecnie. Więżienie mi grozi itp. A mimo to nie mam zamiaru się poddać. Szkoda życia na problemy. Będzie co będzie. A życie ma się tylko jedno

Gość gość
no właśnie, wstyd z takim problemem iść do psychologa, wstyd wgl sie komuś przyznać, ale jeśli nawet to jak niby psycholog pomoże ? przecież nie znajdzie męża, może co najwyżej powiedzieć stary tekst o wychodzeniu do ludzi.

Gość gość
22:27 Bzdura, to ty nie masz nic do zaoferowania facetom.

Gość gość
Polsat powinien nakrecic real-serial ,,dziewczyny do wziecia,,

Gość gość
ktos tam wspomnial o bogu ze ma w planie nasze zycie ,otoz wierze w to gleboko ja mialam w planie zostac stara panna tzn byc samotna i tak zostalo,mam 41 lat zawsze bylam brzydka jakims cudem znalazl sie idiota co cos tam we mnie zobaczyl i zrobil mi dwoje dzieci za co jestem mu wdzieczna bo mam chociaz cel w zyciu po nastu latach malzenstwa z powodu moich kompleksow mnie zostawil dla innej i wcale nie mlodszej ,zrobilam sobie operacje plastyczna nosa i powiem ze kilka lat wreszcie czulam sie jak czlowiek,nawet zaczelam sie sobie podobac i facetom tez ,bylo kilu ale wracaja do bycia samotna z wyboru ostani zarazil mnie powazna choroba weneryczna z ktora walcze juz kilka lat i zostawil i jak tu nie wierzyc w przeznaczenie :) kiedys by mnie nikt nie chcial a teraz i tak nie mam szans......samobojstwa nie popelnie

Gość gość
stare panny mają niewypieszczone dupki które chętnie przetrzepie porządnie

Gość gość
Ja tez odnalazlem samotna dziewczyne pelna kompleksow.bylem gotow zalozyc z nia rodzine.wiem co to samotnosc.ale ona mnie ciagle odtracala i zle traktowala.troche sie wypalilem i odpuscilem.ale jakos z inna nie moge sie spotykac.czulbym sie ze ja zdradzam choc sie nie spotykamy od dluzszego czasu.mam przeczucie ze musze sie nia zaopiekowac,kiedys w przyszlosci.

Gość gość
mogą se tam mieć swoje kompleksy ale nie przy mnie i niech wstydu nie ma żadnego w wyrku

Gość gość
a ja mam pecha być atrakcyjną wyłącznie dla żonatych i co mam zrobić?