Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak k***a wolimy tych tepych wygadanych pewnych siebie ekstrawertykow! Tak macie

Polecane posty

Gość gość

Racje, wy introwertyczne p*****ly i mameje zyciowe! Nie, nie chcemy was, bo jestescie niesmialymi c*****i, a taka niesmiala c***a nie da nam odczuwac poczucia bezpieczestwa! I przestancie juz o tym p******ic bo rzygac sie chce! Zadna normalna kobieta nie wezmie sobie niesmialej zyciowej p*****ly i mameji, bo by zwyczajnie zwariowala z frustracji przy takim! Albo zaczniecie byc pewni siebie, wygadania i odwazni, albo sie p********e i walcie konia dalej bezjajeczne lamusy!

Gość gość
Pamirtaj o duzych penisach.

Gość gość
Bucom i melepetom stanowcze NIE!!!!

Gość gość
Dobra, spoko. Ja nie mam nic do tego. Tylko z zastrzeżeniem. Nie przychodźcie potem, jak zostaniecie wyj*bane( a zostaniecie), jak wam się zachce stabilizacji do spokojniejszych wrażliwych facetów i nie mamcie ich kłamstwami, miejcie na tyle przyzwoitości, że jak jesteście zużyte to nie wciskajcie lewego towaru, którym jesteście przyzwoitym ludziom, wmawiając, że to towar pierwszego sortu.

Gość gość
Hahahaha Mameja nadal sra

Gość gość
Jestem wrażliwym introwertykiem. Przyszłość i byt mam zapewniony, ale strupa na głowę nie mam zamiaru sobie brać.

Gość gość
Widać, że temat założony przez tępą laskę, sebixiarę na poziomie patologii.

Gość gość
Zaczynam lubić tego idiotę :-D

Gość gość
Dobra, dobra. Po prostu nie jestes byczkiem rozplodowym i nie masz szans na samice. PRAWDZIWE kobiety chca PRAWDZIWYCH mezczyzn, ktorzy je zerzna kilka razy. Tylko tacy moga sie rozmnazac.

Gość gość
Jeśli prawdziwym facetem jest tępak ze słabo pobudzonym mózgiem to ja nie chcę żyć dłużej na tym świecie.

Gość gość
Takie sa realia tego swiata, pogodz sie z tym. Myslisz ze taki Hitler albo Stalin cos by osiagneli jakby byli introwertykami albo niesmiali. Oni szli po swoje i to sa prawdziwi mezczyzni. Wszystkie kobiety mdlaly na ich widok.

Gość gość
Ty bezmózgu jedne. Hitler i Stalin byli właśnie introwertykami.

Gość gość
No nie wiem, jak bylem z nimi na silce to wydawali sie rozrywkowymi goscmi. Prawdziwi faceci. Hitler byl nie tylko rozrywkowy ale i wrazliwy, to dodatkowa cecha samca alfa.

Gość gość
każdy introwertyk ma naturalną ochronę przed tępymi sukamii jak autorka czy tam zakompleksiony autor ,ja mam introwertyka i jest najlepszy ,

Gość gość
Hitler rozrywkowy, hahahaha. To był samotnik, w dodatku prawdopodobnie nigdy nie uprawiał seksu z kobietą. Stalin podobny introwertyk, podejrzliwy, samotnik izolujący się innych i nieufny. Ponoć obydwoje zbytnio nie przepadali za towarzystwem kobiet.

Gość gość
Noooo, ale Eve Braun ktos w dupke posuwal, co nie? Hitler to byl cicha woda, tak naprawde to urodzony ekstrawertyk.

Gość gość
nie koniecznie musi byc wygadany, ale pewny siebie na pewno. i koniecznie musi umiec sie bic! (nie zeby sam zaczynal bojki, albo pierwszy strzelal po pysku, ale ja sama potrafie sie obronic i tego samego wymagam od faceta) i oczywiscie zachowywac jak dorosly (potrafi ugotowac obiad, jest na tyle porzadny, z epotrafi posprzatac po sobie i dbac o porzadek w ogole) ostatnie czego chce to do zwiazku mameji, ktora musze sama bronic i kalekiego, ktory oczekuje ze bede kucharka i sprzataczka :O

Gość gość
Myślisz że obroniłabyś się przed 90 kilogramowym dzikiem? No i co z rozmiarem penisa?

Gość gość
Ale że jesteś kładą w łóżku to już inna sprawa.

Gość gość
Faktem jest, ze te babskie gadanie, ze niesmiali, introwertycy itd. maja taaaaaaakie branie jest zalosne i mylace. Bo nie maja! Tylko utwierdzacie takich niesmialych facetow w przekonaniu, zeby sie nie zmieniali, a potem gdy zderzaja sie z rzeczywistoscia i okazuje sie, ze wolicie tych pewnych siebie, ktorzy do was zagaduja pierwsi, to ci niesmiali przylatuja i wyzywaja was od zaklamanych qrew i glupich pind. I wiecie co? Maja racje! Same ich takimi glupotami karmicie, zamiast sie przyznac i powiedziec wprost! TAK WOLIMY PEWNYCH SIEBIE ODWAZNYCH LOTNYCH FACETOW!!!

Gość gość
21:44 Zgadzam się w stu procentach, poza jednym szczegółem. Na "lotnych" facetów to one lecą, jako ostatnich w kolejności.

Gość gość
A jaki to jest lotny facet? Ten sam, którego hobby to przesiadywanie na forum dla bab i pisanie w kółko tych samych, mizoginicznych banałów ? Nic dziwnego, że baby uciekają od takiego ''mędrca'' do tych ''tępaków''

Gość gość
jak rozumiem, nie ma nic pośrodku? nie ma normalnych mężczyzn już? a szkoda, bo ja ani introwertyka, ani ekstrawertyka nie chcę.