Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile tygodni po porodzie naturalnym zaczęłyscie znów współżyć?

Polecane posty

Gość gość

Jestem niecałe dwa tygodnie po, mało mnie boli i oczywiście ze miałabym ochotę ale nie chce sobie zaszkodzić. Czy to prawda że zawsze trzeba odczekać 6 tygodni ?

Gość gość
Jak uważasz. Jak jeszcze krwawisz, to lepiej poczekać, a jeśli nie i czujesz się dobrze, to od Ciebie zależy. Ja krwawiłam prawie 6 tyg, a wspòłżyć zaczeliśmy jakieś niecałe 7 tyg po porodzie. Żadnych problemòw nie było.

Gość gość
Ja wytzymalam 3 tyg bol jak bym dziewica byla ale szyta bylam :)

Gość gość
ooooo fuj co za napalone obrzydliwe babska......

Gość gość
Ja czekałam te 6 tyg, mimo że skończyło mi się krwawienie tydzień wcześniej. Wolałam zacząć po wizycie u gina który mnie upewnił że wszystko ok i przepisał tabletki.

Gość gość
już cię brocha swędzi? dopiero co smarkacza wysrałaś.

Gość gość
jeszcze dobrze pamietam jak po pierwszym dziecku wspolzycie bylo bolesne, mialam straszna suchosc pochwy, bo karmilam piersia, bylo duzo stresow i wogole...teraz po kolejnej ciazy juz wiedzialam ze warto zadbac o to nawwilzenie, najpierw zrobilam sobie kuracje globulkami Hydrovag, ktore skutecznie przywrocily nawilzenie sluzowki pochwy, a dopiero potem wrocilam do wspolzycia i bylo bardzo przyjemnie!! za kazdym razem odczekiwalam okres pologu, a wiec te 6tyg.mysle ze to konieczne

Gość gość
W co ma ci mąż pchac jak tam zniszczenia jak po wybuchu bomby? Żeby byla przyjemnosc to tam musi byc ciasno a nie tak obszernie ze mozna klaskać

Gość gość
22:49 i kogo obszernie u tego obszernie, idiotko kafeteriana. Tak się pocieszaj ze może choć w tym masz lepiej jako bezplodna albo bezdzietna. Mnie szyla profesjonalistka i nacinala przedtem. Badałam juz palcem i mąż też.

Gość gość
U nas to dopiero po 4 miesiacach. wcsle nie mialam ochoty padalam na twarz wiecxorami, maz nie naciskal. 2-3 razy na miesiac robilam mu dobrze ustami i juz. teraz dziecko ma nieco ponad rok, seks jest rozniev- czasem 3-4 wieczory z rzedu, czasem raz na dwa tygodnie. prawie zawsze od tylu bo tak mi od porodu najlepiej. na jezdzca miemal nic nie czuje. o i lubie klasycznie ale musi byc ostro.

Gość gość
Ja bym sie wstydzila przed mężem nogi rozlozyc i pokazac blizny i wielki ziejący krater. Lepiej tego nie rób jeszcze bo jak to zobaczy to mu przejdzie ochota. Ćwicz zaciskanie pochwy codziennie po kilkanaście minut to moze troche ci sie tam skurczy i za te 4 tygodnie nie wystraszysz meża

Gość gość
Seks oralny w obie strony był jakiś miesiąc po, ale na penetrację zdecydowaliśmy się po obu poradach dopiero po 1 wizycie u ginekologa, czyli odpowiedniu 8 tug i 7 tuh po. Choć pewnie można było wcześniej, ale .... akurat po 1 porodzie po tych 2 miesiącach mieliśmy rocznicę ślubu a po 2... moje urodziny. Tak więc zrobiliśmy sobie z tego małe święto i te poerwsze razy były prawie jak prawdziwe "pierwsze" razy. .. takie wyczekiwane i uroczyste.

Gość gość
po 1 porodzie długo krwawiłam tzn połóg i zaraz po nim dostałam okres..... po 2 porodzie sex był po 2 tygodniach, szybko, ale już nie krwawiłam wtedy i byłam po badaniu u położnej dodam, że rodziłam naturalnie, bez cięcia , szwów

Gość gość
7 tygodni. Jestem juz 7 mieisecy po i dopiero kilka razy bo nie mam ochoty w ogole