Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lampiarka

Perfumy za 400 zł, Zegarek za 800, koszulki oryginalne. Popieracie taki styl?

Polecane posty

Gość Lampiarka

Spotkałam się z facetem, który co tu dużo mówić, ma jakiegoś bzika. na tym punkcie orginalności Jest mega pedantyczny, wygolony, zawsze musi mieć idealnie ułożoną fryzurę, w aucie porządek. Musi mieć wszystko orginalne. Zapach Armanii Aqua di GO. Zegarek nie Armani ale też jakaś słynna firma. Koszulki, zawsze Polo markowe, Hugo Boss, Cavin Klain, Adidas, Tomy Hifingel, itp Buty Lacosta Nie wiem czy on jest do końca normalny bo zarabia nie wiele ponad 2 tyś. I prawdę mówiąc to dziwie się mu skąd ma na to kasę. Skad sie biorą tacy faceci? czy warto się z kims takim wiązać. Fatk jest pedantyczny i prowadzi porządek w domu, to jego cecha ale czy to nie jest troche przesada?

Gość gość
Kochana zegarek za 800 zl to nie bedzie jakas super firma ;). To jakies chyba $200 jest (?). Mieszkam w usa i tu za 200 to jakis zwykly czasomierz sie dostanie. Moj maz kupil za $1,000 (tez nie jakies niewiadomo co ale dla nas 1,000 to duzo) o co byly awantury wielkie, bo jak dla mnie to szkoda kasy, no ale chcial to ma. A tak co do reszty to nie przywiazujemy wogole wagi do marek. Ja patrze zeby mi sie ciuch podobal a nie swiecil metka. Ten Twoj chlopak ma chyba jakies kompleksy, chce jakby "podniesc swoj status "w oczach innych ludzi. Inna sprawa to pedantyzm, maz mojej kolezanki taki jest i jak sie dwojka dzieci im urodZila to ona biedna (bo glupia) gonila i skladala szybko te rzeczy porozwalane przez dzieci zeby tylko maz nie zauwazyl bo draka gotowa :(. No normalne to nie bylo. Jak jestes mloda to ok ale jak sie zestarzejesz, moze urody braknie to taki "pan doskonaly" chyba tego nie przezyje ;). Ciezka sprawa.