Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możecie się wściec, ale prawda jest taka, że laski są atrakcyjne max do 22 roku

Polecane posty

Gość gość

życia. Tak jest z kobietami, ich uroda jest bardzo nietrwała.

Gość gość
czym się rozni 22 od 25?

Gość gość
Gdyby to przynajmniej bylo prawda :D Nie wsciekne sie,bo mam 30 lat i faceci jak latali za mna to tak lataja.Moze mnie wysmiejesz,ale jeszcze nie zaczelam sie starzec,nawet zmarszczki zadnej nie mam.Mozna ?Mozna.

Gość gość
Prawie identyczne zdanie usłyszałam ostatnio od mojego znajomego - zaniedbanego zgreda lekko przed 40, który kiedyś był bardzo przystojny ale nie pomyślał, że uroda przemija i zmieniał laski jak rękawiczki aż został sam. Teraz nie ma już nic do zaoferowania bo ani przystojny, niewiele osiagnął w życiu i wylewa gorzkie żale na kobiety z tej frustracji bo obecnie to nawet takie w jego wieku go nie chcą, a co dopiero młodsze. Może to TY? :D

Gość gość
dziecko co ty wiesz o zyciu? najlepsze sa 30tki! i najlepeij jesli sa mezate :D nie tylko doswiadczone, ale zdecydowanie wiedza czego chca i nie wstydza sie o tym mowic. nie ma nic gorszego w lozku od 20latki, ktora cala swoja wiedze opiera na zalosnym wypocinach z cosmo czy innej glupiej babskiej gazetki :O naslucha sie taka jedna z druga co niby facet lubi i probuje wszystkiego a wychodzi im to tak kiepsko, ze niawiadomo czy chca ci tego fiu/ta urwac czy tylko sadza ze dorwaly sie do joysticka starego kompa starszego brata :O albo dla odmiany leza jak kloda i czekaja na trzesienie ziemi. :O a jakie oczekiwania?! slub to conajmniej :O 30tki mezate sa najlepsze, znaja zycie, wiedza czego chca, nie chca sie wiazac chca tylko seksu, a ze wiedza co i jak nie beda tracic czasu na domysly.

Gość gość
23"50 Nie, to nie ja, ale dzięki za charakterystykę twojego znajomego. Kolejne potwierdzenie tego kto może zmieniać laski, jak rękawiczki: nic nie reprezentujące sobą ciacho...Wy jednak jesteście tępe...wszystkie.

Gość gość
Pedofil się odezwał

Gość gość
gość dziś x Jesteśmy tępe bo co, bo to nasza wina, tzn. moja i wszystkich kobiet na świecie, że istnieją takie głupie kózki lecące tylko na wygląd? (zresztą źle na tym wyszły) :D To co napisałam to było po prostu spostrzeżenie, po prostu zaśmiałam się w duchu bo mi się to zdanie przypomniało gdyż brzmiało niemalże identycznie :D Jestem zresztą sporo młodsza od tego znajomego, niektóre jego poczynania obserwowałam jeszcze jako nastolatka ale nastolatki też głupie nie są i swoje widzą. To zdanie w momencie wypowiedzenia nie było kierowane do mnie, tylko do pewnej bardzo fajnej babeczki, która odrzuciła jego zaloty i na bank chciał po prostu ją w ten sposób "ukarać" tzn. powiedzieć coś, co zaboli :P A Ty się tak nie oburzaj, skoro założyłeś taki temat to chyba w celu dyskusji a nie, żeby besztać każdego kto widzi sytuację inaczej niż Ty.

Gość gość
to znajdź sobie taką nikt ci nie broni. Ostatnio podrywał mnie baaardzo przystojny błękitnooki chłopak, 23 letni, gdyby nie mój związek to umówiłabym się z nim. Dodam, że jestem lekko po 30 i że on nie wie tego :P Myślę jednak, że nie miałby nic przeciwko, był bardzo dojrzały.

Gość gość
Wiekszosc facetow z wiekiem madrzeje i wola PARNERKI od materacow, dlatego wiekszosc malzenstw trwa do konca zycia. Niektorzy faceci nigdy nie madrzeja. Biada kobiecie, ktora wezmie sobie duppka za kochanka. Straci czas, urode a moze nawet czesc zycia.