Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wam też

Polecane posty

Gość gość

znudziły się imprezy co weekend czy to może ja jestem jakaś dziwna? Kiedyś to wszystko mnie kręciło, znajomi, muzyka, dobre drinki, taniec, koncerty.. ale też bez przesady ;) Choć zazwyczaj wszyscy bawiliśmy się świetnie, w sumie fajne czasy.

Gość gość
teraz też spotykam sie z ludźmi ale nie tak czesto jak kiedyś, czyli w kazdy piatek, sobotę, niedziele i możliwie jeszcze w środku tygodnia :) Czy powinnam to zmienić i bawić się więcej?

Gość gość moon
Tez :D https://www.dropbox.com/s/32l9ixx3spndmlh/Nagranie%20%282%29.m4a?dl=0 zastanów się co robię 20 metrów od tych idiotów i ile czasu jeszcze uplynie, az skumaja ze cos długo mnie nie ma jak na krotka potrzebę :D założę się, ze zaczną przywoływać mnie rymem, nie kucaj tam, wracaj do nas lyb cos podobnego niechybnie zostanie wykrzyczane z tych choć poczciwych, to nudnych mord :D nagrywam cały :D

Gość gość moon
z domu se już piszę i jeśli ktoś to odsłuchał, to najszczerzej jak mogę przepraszam :D

Gość gość
to się nazywa DOJRZEWANIE autorko, z czasem zaczniesz uważać to wszystko za idiotyzm i debilizm