Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubie seks rano

Polecane posty

Gość gość

Sex oferty

Gość gość
A ja nie, wolę wieczorem, albo w nocy

Gość gość
Ja bardzo lubię, szybie bzykanko z rana dobrze wpływa na samopoczucie.

Gość gość
Nu tu się zgadzam z przedmówczynią. Sex z samego rana znakomicie wpływa na lepsze samopoczucie.

Gość gość
też baardzo lubię. Stanowi dobre rozwiązanie różnic w naszych porannych preferencjach. Ja lubię rano potłamsić się po łóżku, tzw dosypiać przytulona do poduszki, wszystko słyszę, ale jeszcze błogo wtulona w łóżko. A mój lubi zerwać się zaraz po obudzeniu i działać. Więc sobie wstaje zostawiając mnie w łóżeczku, ja na odchodne zaprezentowuję mu swoje wdzięki, udając że przez sen odkrywam piersi lub wypiętą pupcie, wtedy bierze prysznic i po cichutku przygotowuje oliwkę na moje ulubione poranne pieszczoty na rozbudzanie. Ja w tym czasie jednak trochę jeszcze śpię i budzi mnie strumyczek gorącej oliwki na piersi lub na biodrze spływający dalej i rozprowadzany delikatnie ręką rozmasowującą pośladki aż do mojego wnętrza. Już otwarta i przygotowana ale jeszcze udaję że śpię, mruczę kulę się w łóżku wypinając pupcię. Od razu się przytula od tyłu, naoliwkowany penis wślizguje się między pośladki, powolnym ruchem przesuwa się w tę i z powrotem wzdłuż rowka i wreszcie jest - miękko i niepostrzeżenie głęboko mnie wypełnia. Wtedy udaję że się budzę, zaskoczenie, jeszcze parę chwil rozkosznego i spokojnego na łyżeczkę, potem obracam się na brzuch, jeszcze gram niewiniątko ze złączonymi nogami, ale on już zaczyna mocne pchnięcia, w końcu klękam i wypinam tyłeczek żeby zerżnął mnie od tyłu.

Gość gość
Ty szmato ja też chce być tak budzona :(

Gość gość
gość dziś Mogę Cię tak budzić.

Gość gość
też tak chcę !

Gość gość
Sex z samego rana dość często jest stosowany u większośc***ar. Sam też lubię namiętny sex z rana np na lepsze samopoczucie!!

Gość gość
no i stanął :-)

Gość gość
walikoniku z 13,47 to sobie go zwal