Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla męża

Polecane posty

Gość gość

Witam, Chcę mężowi kupić na 35 urodziny coś wyjątkowego. Niestety, nie stać mnie na opłacenie skoku spadochronowego. Nikt się nie dołoży, pytałam. Uznano to za zbyt egoistyczne. (Bo tylko mąż by na tym skorzystał) Bez sensu, ale prosić więcej nie będę. Banału- typu ulubione ukochane nowe martensy powielać nie będę. Przyszedł mi na myśl pomysł lotu paralotnią lub szybowcem. Co lepsze? Zastanawiam się nad wyborem. Szkoda mi skoku spadachronem, ale 950 zł nie udzwigne. :( Szybowiec zatem czy paralotnia?

Gość gość
Lepiej wyjedź na weekend do mamusi. A mu zostaw kratę piwa

Gość gość
No tak... Oryginalnie. Kraty piwa by się nie spodziewał. A moim wyjazdem byłby zachwycony. Rozwaze za rok. :) Ktoś latal na paralotni lub szybowcem?

Gość gość
A może jakiś fajny gadżet, jak np. zegarek? Ja kupiłam mężowi zegarek w https://poljot.com.pl/ i bardzo się ucieszył. :)

Gość gość
Może zabierz go na wspólny wypoczynek w Spa??!! Baseny sauny jakuzzi itp

Gość gość
dobrze go ubezpiecz przed lotem :-D :-P

Gość gość
Mójemu mężowi kupiłam stylowy zegarek nad którym zastanawiał się od dawna, był bardzo miło zaskoczony. Kto wie może i twojemu się spodoba, https://minuta.pl/zegarki-meskie/ możesz coś sobie wybrać, a jest w czym uwierz mi.

Krótkie bokserki Rossini są w jasnoszarym kolorze i mają paski w czarnym kolorze. Wyglądają obłędnie. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Idealne na prezent.