Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieprzony kraj

Polecane posty

Gość gość

no nie,dzisiaj reklamują w radiu zet oszczędzanie na emeryturę, chyba nie wytrzymam, pracuje 38 lat i karzą mi oszczędzać , przecież mają moje pieniądze, niech mi je oddadzą, i się odwalą ode mnie, za darmo za leżenie i pieprzenie się dają za darmo 500+ a tu łaskę mi robią, ze dadzą mi emeryturę po 40 latach pracy, chyba nie wytrzymam z nerwów

Gość gość
Tu jesteś:gazetaprawna.plONZ: Polska na 39 miejscu wśród krajów wysoko rozwiniętych

Gość gość
Polska znalazła się w rankingu na pozycji 39. - wyżej od Litwy, Argentyny czy Chorwacji.źródło: ShutterStock Polska rozwija się stabilnie, a mieszkańcom żyje się bardzo dobrze. Wskazuje na to opublikowany przez ONZ „Raport o Rozwoju Społecznym 2013”. ONZ-wscy eksperci brali pod uwagę takie czynniki jak długość życia mieszkańców, edukacja czy zamożność danego państwa.

Gość gość
No widzisz. Dobrze ci tak by ryłeś za bezdurno na twój śmieszny kraik dumnie zwany pl. Trzeba było osiedlić się w cywilizowanym, normalnym kraju to byś dziś miał godną emeryturę. A tak PL cię doceniła jak polskiego śmiecia. Masz to co ci się należy.

Gość gość
myślałam, że te cholerne solidaruchy z lat 80 faktycznie mają dobry cel aby pomoc tym na dole robolom, ale ten dzieciorób wałęsa nas oszukał, nie dał tych 100 milionów ani nie uczynił naszego kraju drugą japonią, na swoje dzieci musieliśmy zapieprzać na każdą złotówkę, teraz orzemy do jak na razie 67 lat za najniższą krajową, a młodym karzą leżeć i pieprzyć się i rozmnażać i im za to dają za darmo po 500 zł od zrobienia jednej sztuki bachora

Gość gość
kraj dla leni, 50-100 latkowie nie dajmy się dalej niewolić, walczmy o swoją godność, chcemy godnych emerytur dających nam możliwość także na wynajęcie opieki na starość, bo nie po to pracowaliśmy po 30-50 lat aby dostawać jałmużnę, leniom za leżenie i rozmnażanie się rozdają za darmo nasze pieniądze