Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem mezczyzna po 30stce, jestem spragniony milosci

Polecane posty

Gość gość

Nie mialem wiele lat kobiety, w sumie to nigdy nie bylem w dlugim powaznym zwiazku, chce sie odbic od dna i byc szczesliwie zakochany, chce czuc te motylki w brzuchu i uczucie, ze nasza milosc moze gory przenosic :(

Gość gość
Zwiąż się z 37 - 40-latką.

Gość gość
hej witam ja mam 36 lat i w sumie celuje w kobiety w wieku ok 23-28 lat chce sie czuc jak mlody zakochany :) chce biegac po plazy z ukochana dziewczyna i sie wyglupiac :) chce planowac razem zycie 37-40 latki juz sporo w zyciu przeszly

Gość gość
Ty też. MASZ PRAWIE 40, opamiętaj się. 20-latki nie są dla ciebie.

Gość gość
ja nigdy nie bylem w dluzszym szczesliwym zwiazku

Gość gość
chce sie czuc jak mlody zakochany usmiech.gif chce biegac po plazy z ukochana dziewczyna i sie wyglupiac usmiech.gif chce planowac razem zycie X Młody już nigdy nie będziesz, jak chciałeś się tak czuć, trzeba się było zakochać kiedy byłeś młody. Z żadną dziewczyną biegać nie będziesz, dziewczyny są dla chłopaków, a nie panów w średnim wieku. Ty jesteś już W POŁOWIE SWOJEGO ŻYCIA, możesz planować co najwyżej jego resztę z kobietą w twoim wieku.

Gość gość
młoda dziewczyna powie o tobie że też już sporo przeżyłeś i będzie chciała się wygłupiać i spędzać romantyczne chwile z równolatkiem albo facetem kilka lat młodszym a nie prawie 40stolatkiem

Gość gość
Paradne, zbliża się do 40tki i myśli, że dwudziestolatki będą rzucać mu się na szyję :P

Gość gość
to dosc smutne ze piszesz ze jestem w polowie zycia, ja sie czuje jak bym jeszcze nie zaczal zyc , heh

Gość gość
Autorze, to ty już sporo przeszedłeś i nie masz prawa marnować życia dziewczynie, która dopiero wchodzi w życie. To działa W OBIE STRONY.

Gość gość
19.50 dzieki za uswadomienie mi tego problemu ale ja dosc mlodo wygladam i bardzo dlugo nnie bylem zwiazany z kobieta, zylem praca, wiec czuje sie mlodszy, jak 28 latek

Gość gość
gość dziś to dosc smutne ze piszesz ze jestem w polowie zycia, ja sie czuje jak bym jeszcze nie zaczal zyc , heh x to wreszcie zacznij, z rówieśnicą, bo tylko na takie możesz liczyć zamiast wzdychać za młodymi dziewczynami, które cię nie chcą

Gość gość
To ty się tak czujesz, dla dwudziestolatki masz prawie 40tkę.

Gość gość
Idealne podsumowanie: gość dziś młoda dziewczyna powie o tobie że też już sporo przeżyłeś i będzie chciała się wygłupiać i spędzać romantyczne chwile z równolatkiem albo facetem kilka lat młodszym a nie prawie 40stolatkiem

Gość gość
heh ale majac 36 lat nie jestem jeszcze prawie 40 latkiem to tak jak by o 26 latce mowic, ze to prawie 30 latka !!!!!! :P

Gość gość
Przestań się oszukiwać. Masz prawie 37. 36 to już za połową, więc bliżej 40-tki niż 30-tki. Ile byś sobie nie odjął, dwudziestolatki już nie dla ciebie. Lepiej przeproś się z rówieśnicami, bo za chwilę zostaną ci już 40tki.