Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczucia

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam taki dziwny przypadek, rozstałem sie z moją dziewczyną miesiąc temu, wiadomo przez pierwsze 2 tygodnie smutek itd, ale powoli wracałem na swój tor i dałem sobie z tym spokój, przyzwyczajałem sie do tego, az nagle .znienacka ona wraca mi w myslach, dziwne uczucie, jestem zajęty w pracy i nagle jak by mi ktoś dziure w głowie wiercił, tylko ona. Wpada do mojej głowy znienacka , jakby telepatycznie, dziwne bo nigdy czegos takiego nie miałem. mieliscie cos takiego, co to moze być?? moze powinienem sie z nią skontaktować?

Gość gość
małżowine masz miodem spaćkaną

Gość gość
A s********j idioto, ja oczekuje odpowiedzi tylko od konkretnych ludzi..

Gość gość
siedź na dupie i się od niej odwal, jak się rozstaliście to już to zostaw

Gość gość
gosc 2132. własnie chce juz to zostawić na amen, juz mam spokój i nagle te uczucie z znienacka przychodzi, ostatnio w czwartek i teraz w sobote

Gość gość
jak nie minie to się odezwij!!

Gość gość
Myślisz żeby sie odezwać, obiecałem sobie ze juz to zostawię, ale sumienie mi inaczej podpowiada, dziwne....Nie pierwszy raz sie rozstałem, teraz jest inaczej. Mam szacunek do tej kobiety nie chce jej d**y zawracać

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czy sie odezwiesz czy nie to inna sprawa ale to co opisujesz jest zupelnie normalne. O kim myslisz/marzysz przed snem ? Mysli przed snem przekladaja sie czesto na sen. Jesli Ci sie sni to bedzie naturalne , ze pomyslisz o niej rowniez w dzien. Troche za dlugi i za skomplikowany temat aby tu robic teraz teoretyczny wyklad ale przemysl to sobie.

Gość gość
Własnie ona mi się nie sni, idę spać to tez o niej nie myślę, az nagle sie zjawia w moich myslach... dziwne

Gość Zuzanna Amelia ææ
Sny pojawiaja sie naprzemiennie. Pamietasz tylko ostatni sen i to tez tylko wtedy jesli obudzisz sie w trakcie jego trwania. Ale jesli szukasz innej interpretacji to powodzenia.

Gość gość
Własnie ja pamiętam wszystko co mi sie sni, i to ma nic do rzeczy ze nagle o 19.00 myle tylko o niej

Gość gość
To typowe objawy podczas ataku wampira energetycznego gdy ty zasypiasz ona na lewo kradnie twoj prad