Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna po 30 durna baba

no wkurwia mnie moj facet maruda

Polecane posty

Gość taka jedna po 30 durna baba

Wszystko wie najlepiej wszystko robi najlepiej normalny czlowiek to dla niego idiota ciagle szczela fochy o durnoty obraza sie o byle g....no a najbardziej wk..rwia mnie to ze go tak strasznie kocham zamiast pierdolnoc go w dupe zyc sama spokojnie akceptuje wszystkie jego wady i tkwie w tym zwiazku psujac sobie psyche . Amen

Gość gość
"Wszystko wie najlepiej wszystko robi najlepiej normalny czlowiek to dla niego idiota" xxx to norma;) dlatego pewność siebie to marny prognostyk na przyszłość

Gość gość
cięzkie czasy nastały dla ludzi który chcą sie rozwijać bo jak sie chcesz rozwijać tzn że jesteś niedorozwinięty;) a tu trzeba na wejściu pokazać who is boss and alfa und omega nie wspominając o tym, że jak ktoś czegoś nie wie to musi być leniem i nieudacznikiem bo wystarczy wpisać w google i wiadomo wszystko.

Gość gość
ta presja jest widoczna wszedzie. napędzana ostracyzmem plemiennym konieczność jasnej deklaracji światopoglądu pod groźbą wykluczenia a nawet usunięcia ze znajomych ta sytuacja to raj dla róznego rodzaju ayorytetów samozwańczych, objawionych medialnie tudzież wyniesionaych na ołtarze przez zaczarowanych retoryką. ni ma czasu zeby sie zastanawiać bo polska bo wojna bo kryzys bo kariera bo starość. istnieje zagrożenie że sie umrze głupszym niż sie przyszło na świat a przynajmniej głupszym niż inni. nie ma co sie zastanaiać i analizowac bawić w wyciąganie wniosków bo mogą być błędne. żeby być kimś trzeba wyglądać na takiego co wie co robi i dlaczego. ogólnie niezła beka:)

Gość gość
na każdych dziesięciu ludzi dziewięciu i pół zajmuje sie udawaniem że wiedzą lepipej co robią od tych których małpuja. to niebezpieczne zjawisko tworzą sie korki, kolejki, niedobory, sekty, partie, ugupowania, bandy,, tradycje zwyczaje, instytucje umacniające wiare w słuszność robienia tego czego każdy jest jak najbardziej pewien. potem wystarczy zgasić świało i sie połowa zabija o ściany a druga połowa wzajemnie oskarża o zapiertolenie żarówki

Gość gość
czasami warto nie wiedzieć co sie robi zamiast mieć nadzieje że to co sie robi przyniesie reklamowane efekty. kwestia metodyki.

Gość gość
a co takiego wie i robi najlepiej podaj przykłady

Gość przerost tresci nad forma
normalny to pojecie wzgledne a facet ma racje wiekszosc ludzie to debile.

Gość ta po 30
Przyklad hmm chce pracowac zarabiac uczciwie i dlatego jestem glupia bo nie chce isc do mopsu przeciez jako oficjalnie samotmej matce nalezy mi sie kasa a mnie jakos brzydzi taka kasa wole czyscic kible niz brac z tamtad o to jest ciagla awantura po co ja pracuje skoro moge siedziec w domu na tylku dlaczego nie staram sie o 500+ zasilki skoro moge eh eh eh!

Gość gość
denerwujesz się bo wiesz że tak naprawdę ciebie też uważa za idiotkę ?

Gość gość
normalny to nie jest pojęcie względne to jest pojęcie z dziedziny statystyki. ponieważ mierzony parametr został określony to nie można mówić o względności. mianem debila okraślało sie kiedyś osoby uznane za ułomne intelektualnie przez lekarzy ustalających kryteria nieułomności na podstawie jakichś tam standardów, któe spełniała wg nich większość populacji. czyli normalny z definicji nie może być debilem. możesz natomiast nazwać debilami większość populacji o ile nie nazwiesz ich przy tym normalnymi. a właśnie tak to zostało zdefiniowane

Gość gość
szczerze mówiąc i tak korzystasz na 500+ ktos bierze kase i nie konkuruje z tobą o prace przy myciu kibli. może nie jest o jakoś specjalnie zauważalne ale całkiem możliwe, że dzięki temu szoujesz na troche lepszych warunkach niż gdyby tego 500+ nie było. także podejście moim zdaniem bezsensowne. ja bym na twoim miejscu brał jak dają szczególnie że długo to nie potrwa a lepiej żebyś ty wzieła niż ma wziąć kto inny:)

Gość gość
to pranie kasy z przewału. muszą to wjepać w jakis program.. zresztą to nieistotne. niedlugo to sie skończy i do myscia kibli ruszą tłumnie miliony matek z pięcioma bachorami wyjącymi z głodu i wtedy twoja pensja spadnie odwrotnieproporcjonalnie do zakresu obowiązków:) pewnie ci sie nawet przestanie kalkulowac ta robota

Gość Bartek a ty
Znowu masz jazde

Gość gość
do mycia kibli ruszy stara gwardia. teściowe i babki na emeryturze bo większość z nich ma jeszcze taki atawizm, który sie nazywa dbanie o rodzine i etos pracy. ty będziesz miała dzieciaki na głowie i robote na głowie. żwawe teściowe po wypoczynku na emeryturce nie dadzą ci szans w konkurencji mycia kibli. zostaniesz wyzwana od dziwek, ladacznic i wyrodnych matek :)

Gość gość
także nie wiem czy twój facet to wie czy po po prostu kieruje sie mądrością ludową że jak dają to trza brać ale akurat w tym przypadku ma racje natomiat odradzałbym mu osobiste zaangażowanie w powiększanie ysków z tgo benefitu poprzez płodzenie nowych dzieci.

Gość gość
bilans wyjdzie na minus dla ciebie. bo mycie kibli to nie znowu taka praca zeby kogoś mogło na te stanowiska braknąc. jedyne co możesz zyskać to jakąś pewnosć że cie chwiowo nie zwolnia. późńiej cie wypiertolą bo im sie na łeb zwalą matki, babcie i teściowe z klubu 500 bez 500 i nawet jak będą robiły za darmo to zarobią na to co już wzieły. ty nie wziełaś i będziesz zarabiać tyle samo

Gość gość
opłacałoby ci sie to gdybyś zarabiała na czarno i brała kase albo normalnie i zarabiała tyle zeby nie być w plecy jak cie zwolnią kiedy skończy sie ten program. tu chodzi o twoje dzieciaki. cała reszta nie zawacha sie użyć przeagi jaką im to da. zgnoją ciebie i twoje dzieci wykorzystają słabośc zmieszają z błotem bo zanim ten program skończą to będą musiały przyjąc na klate kilka "miłych" słów z telewizorni. ale rób jak chcesz. może sie myle. to zresztą zalezy nie tylko od kasy.

Gość gość
w każdym razie zawsze pamiętaj, że ludziom tylko sie wydaje ze są mili i dobrzy. warto o tym pamiętać eby później nie byc zaskoczonym

Gość 30 autorka
Ohh to byl tylko przyklad praktycznie zmusil mnie bym wypelnila wniosek i pobierala te kase jednak nie sa dla mnie tak wartosciowe jak te wlasnorecznie zarobione wkurza mnie takie masz brac bo Ci sie nalezy ale to jedno a drugie hmm ma wysokie mniemanie o sobie jednak w zyciu tak serio sam mimo mozliwosci nie dorobil sie niczego ludzie maja wlasne domy firymy wypasione auta i nie nosza tak wysoko glowy jak on zwykly robotnik fabryki mieszkajacy w mieszkaniu socjalnym

Gość autorka 30
Denerwuje mnie tez jego ciagle zmiany humoru jednego dnia ma na wszystko wyjeba...ne na drugi gotuje sie z powdu pare okruszkow na blacie zle wypowiedzianego zdania bo jego nie mozna skrytykowac zaraz jest foooch godny kobiecego okresu slucham hip hopu zle bo to dziecinnne slucham metalu zle bo ten zespol jest kiepski wszystkich znajomych musialam splawic bo przeciez im tylko jedno w glowie regularnie co tydzien o cos awantura z zerwaniem potem przepraszanie momentami zaczynam tesknic za bylym mezem idiota narkoman i alkocholik i zdrajca ale i tak bylo duzo spokojniej niz teraz