Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto to jest ta Oszkaa?????

Polecane posty

Gość gość

ciągle o niej piszecie :o

Gość gość
Największa kłamczucha na tym forume :P

Gość gość
ale pupke to bym jej wylizał z chęcią

Gość gość
tak to ona

Gość gość
wstawiła kiedyś po pijaku potem edytowała

Gość gość
były jeszcze foty jej stóp bo jakiś fetyszysta od niej chciał i mu dała:o były foty jej nóg i piersi z karteczką! czemu tych fot nie dorzuciliście do tej pokazywarki?

Gość gość
foty pizzdy tez ktos od niej chcial i mu wyslala? :o co za idiotka:o

Gość gość
Jak ją tu poznałem to wydawało się że to miła i fajna kobietka jest :P a teraz nie wiem sam...

Gość gość
to tylko pozory wyszła z niej mitomanka przegrywka desperatka i za sprawą tych fot rowniesz dziffka do tego to nudny bot co sie nawet wyslowic wiecej niz jednym zdaniem nie potrafi :o🖐️

Gość gość
kucharzyna się mści :classic_cool:

Gość gość
no żeby była rozumna czy inteligentna to raczej o niej powiedziec nie mozna:o wg mnie zostala juz zdyskwalifikowana jak zaczela sie zadawac z takim debilem jak prawik24 (dzwonila do niego, chciala do niego jezdzic spotykac sie:o), potem z bezrobotnym grubasem, nastepnie z alkoholikiem piwoszem a teraz z metroseksualnym pedałkiem neptykiem do tego wiele afer i klamstw jej ktore wyplywaly co jest osobistą tragedia tej dziewczyny ukazujaca jej pustke oraz bardzo niska samoocene i brak akceptacji z zyciu realnym ona nie jest normalna 🖐️

Pogubila sie w tej stercie klamstw i za wszelka cene chciala udawac kogos,kim z pewnoscia nie jest.Jak ktos szuka akceptacji za wszelka cene,po prostu sie osmiesza:O🖐️

Gość gość
i że jej nie jest wstyd nadal tu wchodzic i sie zblazniac:o ona tu juz przegrywa od 2011 roku ciagle kreujac sie na kobiete sukcesu mającą super zycie. Udawała graficzke zarabiająca 4000/miesiac, potem nagle byla sekretkarka, udaje ze ma wlasne mieszkanie auto ze podrozuje ze aktywnie spedza czas na basen chodzi na pole dance na fitness, co chwile udaje ze ma spotkania z kolezankami (a w tym czasie i tak siedzi na kafe bo juz ja nie raz wyłapali:D) zalosna jest ta dziewczyna:o straszne dziecinstwo musiala miec

Gość nie Oszkaa
hahaha co ty masz w głowie. Masakra. Nie wymyślaj to "kłamstwa" też znikną ;) Tak ci źle?

Gość gość
grubas nie może jej przeboleć to się mści na niej

Gość gość nie Oszkaa
acha no i jeśli prawdę bierzesz za kłamstwo cóż twój problem, na pewno nie mój, tatuśku ;)

Gość gość
czym ktoś jest wiekszym mitomanem na kafe tym wiekszym jest zerem w realu Ona chociaz tutaj chciala byc "kimś" chciala poczuc sie doceniona dlatego udawala super babke szkoda mi jej :(

Gość gość
Zdychaj smakosz jesteś naprawdę podłym człowiekiem

Gość gość
rebeliause i wielu innych to tez pewnie grubas? wam tak najlatwiej uproscic ze to jedna osoba na nia jedzie ale wy spojrzcie obiektywnie, sama na siebie bat krecila no i ukrecila a teraz jeszcze wielkie halo jak ją rozszyfrowali do siebie niech ma pretensje mitomanka

Gość gość
"udawała super babkę"? w jaki sposób?

Gość gość
jak grubas jest podly ujawniajac prawde to jak podla musi byc mitomanka oszkaa? :classic_cool: ona myslala ze jest sprytna i ze moze sciemniac jak sie jej tylko zachce ale nie przewidziala ze sa tu osoby sprytniejsze od niej, a za kazdym razem jak wpadala ze swoim kolejnym klamstwem to albo na prędce wymyslala nowe albo - spieerdalala ;)

Gość gość
tak spieprzala, a potem jeszcze ja przepraszac musieli zeby krolowa laskawie na kafe wrocila:D czaicie to? za jej winy i klamstwa jeszcze ja przepraszac trzeba bylo:o

Gość gość
Smakosz ty spychiczny popierdoleńcu przestań się znęcać nad tą biedną dziewczyną!