Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto to jest ta Oszkaa?????

Polecane posty

Gość gość
tzn? tylko konkrety bez ściem i wymyślania bajek autorze ;)

Gość gość
neptyk w*********j stad dobrze wiesz co ona ma za uszami wiec nie rob z niej teraz Aniołka🖐️

Gość gość
twoje dyrdymały nie mają żadnego wpływu na moje zdrowie psychiczne, raczej obawiam się o twoją głowę ;)

Gość gość
moze tak oszkaa sama sie zaloguje i wreszcie sie odniesie do wielu swoich klamstw? ale ona nigdy na to odwagi nie miala ani honoru, ale ze tutaj czyta i siedzi to jest pewne na 100% ;)

Gość gość
co ma za uszami i skąd te wnioski?

Gość gość
klamstwa i afery z oszka byly tu juz walkowane wielokrotnie jak ktos jest swiezak to niech sobie sam poszuka a nie kazdemu debilowi oddzielnie wszystko tlumaczyc, zreszta jak ktos jest swiezak to temat wcale nie jest do niego starzy bywalcy ktorzy ja znaja dobrze wiedza ile i na czym juz wpadla ta klamczucha

Gość gość
dajcie juz spokoj ok? prosze w imieniu oszki zebyscie zakonczyli temat dajmy jej juz spokoj prosze ma neptyka kochaja sie ona i tak juz tu nie wchodzi wiec po co o niej rozmawiac, gadajcie sobie o nowej gwiezdzie kafe 22lataprzegrywu Oszcze dajcie spokoj dobrze? :) dziekuje

Gość gość
przecież te kłamstwa to są oszczerstwa i pierdoły, które sam wymyślasz na poczekaniu :O ;) lecz się :D

Gość gość
pogadajcie sobie o rurkowcu jak to nagie foty rozsyła po necie ;)

Gość gość
tak wymysla:D a sylwester na kafe to co? a graficzka z kradzionymi banerami z neta ktore wciskala jako swoje? jeszcze sie cieszyla bo klientka jej czekoladki za ten baner w podziekowaniu przyniosla:D:D:D potem nagle juz tylko sekretarka, z wiekiem tez klamala i dobrze o tym wiesz, nadal sobie rok odejmuje nazwy programu graficznego nie potrafila wskazac jak ja branżowo zaczeli wypytywac to sp*******ila a podobno od 2 lat pracuje na tym programie i dopiero jak w necie poczytala to po 2 dniach odburknela ze program baner maker:D baner maker rozumiecie to? tego gowna z lat 90tych nikt powazny nie uzywa! ale bron jej dalej, wyjdziesz na tym jak zablocki na mydle zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni ;)

Gość gość
zbyt wiele sobie przyrzekaż ;)

Gość gość
"przyrzekaż" mój boże:o z kim ja dyskutuje koniec! 🖐️

Gość gość
przyrzekać to ja będę przed Bogiem w kościele na ślubie, a prawdy i tak nie zagniesz, no ale taka wasza natura chorobliwi mitomani https://pl.wikipedia.org/wiki/Zaprzeczenie szkoda nerwow na was, ale ja i tak swoje wiem i to jest tylko kwestią czasu, nie omieszkam sie wtedy pośmiać ;) x ty wyzej podszywie ortografii chyba sam nie znasz:D

Gość gość
Kto to jest smakosz?

Gość gość
oho neptyk sam zadal pytanie by teraz oczerniac grubasa 🖐️