Gość gość Napisano Sierpień 28, 2016 Witajcie. Chcial bym podzielic sie z wami bo nie moge nikomu tego powiedzieć. Oczekuje ze po prostu napiszecie swoje zdanie . Zaczne od tego ze w chwili obecnej mam 20 lat żonę i małe 3 miesieczne dziecko . A wiec tak zaczne od poczatku mając 17 lat zaczęłem zycie seksualne , jak to młody chlopak nie wiedzialem kilka spraw dotyczących seksu . Moj pierwszy raz byl w prezerwatywie reszta juz nie . Po dwoch latach zakończyła zwiazek ona . Przez te dwa lata kazdy nasz wspolny raz byl zakończony w niej do konca . Miedzy czasie naszego bycia mialem wypadek motocyklowy z mocnym obiciem genitali . To sprawilo ze w tym wlasnie momencie uswiadomilem sobie ze jestem bezplodny , gdy bylem z nia jeszcze myslalem o tym ale nie bylo to jakies specjalne myslenie . Jak juz mowilem wcześniej nie wiedzialem na czym to polega tak do konca . Po tym zwiazku poznalem nowa dziewczyne szybko skończyliśmy w lozku i tak jakoś myśląc skoro jestem bezplodny to co mi zalezy . Nie myslalem o chorobach wenerycznych itp no nie wiem idiota ze mnie tak wiem .. taki cholerny . Zakochalem sie a raczej zauroczylem no i poszlo samo .. po roku czasu urodzilo sie nam dziecko i od niedawna jestesmy małżeństwem. Tylko ze ja chciałbym byc wolny kupować sobie co bym tylko chcial jeździć, zwiedzac , i robic wszystko tylko co bym chcial. W szczególności imprezy bo ich w zyciu osobistym doświadczyłem tylko przez dobre 3 miesiace . Reszta wygladala mniej wiecej tak po ukoczeniu ilceum bylem juz mniej wiecej rok z była odrazu zaczelem pracowac . Po tej pracy wyjechalem za granice wtedy ona zerwala ze mna i jak wrocilem mialem te 3 miesiace . Tyle moich imprez z kumplami .. teraz jest juz za pozno pracuje jako kierowca tira ale uwierzcie mi nie ma co zwiedzac jak asfalt tyle mozna najwięcej zobaczyc . Ale juz mniejsza o to . Nie moge kupic sobie sportowej bm-ki w cupe tylko miniwana . Mam same ograniczenia . Nie moge papierosa zapalic bo zona juz ma problem . Nie moge kur*a nic . Telefonu zmienic nie moge , juz nie wspomne o motocyklu ( największa moja pasja ) uwielbialem tez pirotechnike ktora tez mam zabroniona . Przytlacza mnie to wszystko i dziękuję wam za to ze przeczytaliscie to do tej pory . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach