Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Apel do kobiet

Polecane posty

Gość gość

Dzisiejszych kobiet nie chce się z bardzo prostego powodu. I nie chodzi o wygląd - bo to jest akurat oczywiste. Kobieta musi się podobać. x Chodzi o to, że każda kłamie, że "nie chodzi o pieniądze". Ale przecież WIADOMO, że jak ktoś jest zamożny, to zyskuje w kobiecych oczach. x Ktoś świadomy kobiecego postępowania - nie zechce ich już nigdy w życiu. Bo kobiety kłamią na każdym kroku - robia to, by udawać kogoś lepszego niż są. W sumie to dość niezła strategia, która bardzo się opłacała - aż do naszych czasów. Mit kobiety uduchowionej, tej wrażliwej, tej dobrej, lepszej od mężczyzny, empatycznej - to wszystko podtrzymywała tęsknota za związkiem idealnym, wolnym od stresu z powodu pogoni za pozycją, pieniędzmi. Podtrzymywały to bajki, książki, potem filmy. Ale wraz z nastaniem internetu, ze swobodną wymianą myśli i doświadczeń, ten mit upada. Chociaż może kiedyś ludzie byli rozsądniejsi i wiedzieli, że kobieta patrzy na świat oczami materialistki, bezwględnego sędziego mężczyzny? Facet nie radzi sobie? To trzeba poszukać lepszego. x I to jest dobre, kobiety muszą dbać o 1. geny dzieci 2. pieniądze na dzieci. Tylko ta świadomość, że kobiece słowa są nic nie warte, gdy zapewniają o miłości, o tym, gdy zapewniają, że nie patrzą na pieniądze... Drogie Panie, my już wiemy o Was wszystko, musicie zmienić strategię.

Gość gość
musicie się dokładniej podcierać moje panny

Gość gość
Żadna normalna kobieta nie powinna mieć innego interesu do faceta, jak pytanie o godzinę, taka prawda. Porządna, szanująca się kobieta wie, że facetom chodzi o ich cipę i taka unika ich.

Gość gość
dzisiejsze kobiety to do jakiego wieku masz na mysli? 18? 20? 25? bo pewnie nie 40

Gość gość
facetom chodzi tylko o seks , lody i swiety spokoj. wiec jest sprawiedliwie. jak baba nie daje albo zle daje to facet tez odchodzi.

Gość gość
jak ty synku tak przynudzasz na codzień z takimi pseudo inteligentnymi analizami, to sie nie dziwię, ze musisz dopłacać do seksu

Gość gośćkobieta
Czy ktoś jeszcze ma co do tego wątpliwości?

Gość gość
ale przykurcz. dawniej byly malzenstwa z rozsadku - tylko posag - majetnosc i uroda mialy znaczenie. jak odmowila reki jedna baba, to bralo sie inna z jej sióstr. i wszyscy byli happy - 16latka oraz jej przyszly 28letni maz. ona mu potem rodzila 5tke dzieci a on byl brany na wojne. tak wygladala geneza malzenstwa moich dziadkow. przezyli ponad 50lat ze soba. 2 dziadkowie - ona wdowa z dzieckiem (zmarly maz), on wdowiec (zmarla zona i dziecko), obydwoje po 30-40. i co, ponad 50lat przezytych razem. tylko moj drogi dawniej ludzie wiedzieli o co w zyciu chodzi a teraz wam wszystkim -kobietom./facetom - sie lasuje. gonicie za idealami- urodowymi, uczuciowymi, materialnymi - nie tedy droga.

Gość gość
to nawet zabawne, jak facet mówi o duchowości, eteryczności, kobiecości a i tak mysli o jepaniu. Rozumiem, ze taka co da d....za samo to że nosisz spodnie i przechodziłeś obok, jest dla ciebie atrakcyjniejsza niż tak przez którą trzeba poudawać jakieś staranie zanim sie jej wsadzi....no ale to nie znaczy, ze kazdy tak lubi

Gość gość
Bredzisz. Zmień leki.

Gość gość
Kiedyś były inne czasy i inne wartości. Teraz jest pogoń za pieniądzem i próba utrzymania się w pracy do emerytury bo pracować trzeba do 67 lat. Ideały się zacierają. Jak by nie było obecnie bogiem jest pieniądz. Kiedyś nie było takiego nacisku na mieć, raczej być, teraz jest odwrotnie.

Gość gość
A ja wam napiszę tak : Wczoraj w sklepie byłam świadkiem takiej sytuacji : stoi przede mną małżeństwo ludzie około 60-tki tak przynajmniej z wyglądu. Pani płaci w tym czasie mąż oddalił się od kasy i pani na cały sklep krzyczy gdzie idziesz bierz te zakupy... I do pani kasjerki jeszcze na koniec mówi że z chłopów nie ma żadnego pożytku. Do dyskusji nagle włączyły się inne panie potakując i rzucając teksty typu oni wszyscy jednej maści. Na co ja spokojnie odrzekłam ,, kurczę to ja mam ogromne szczęście bo wychodzi na to że mam idealnego faceta" popatrzyły na mnie jak na głupią a ja tylko uśmiechnęłam się i pomyślałam o swoim mężu. To działa w dwie strony drodzy panowie. A autorowi współczuję złych doświadczeń