Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJWIEKSZYM HEJTEREM OSZKI JEST SMAKOSZ

Polecane posty

Gość gość

msci sie na niej za to ze miala go w d***e :classic_cool: wolala rurkowca

Gość gość
grubas jest zerem kto by chciał z tym gownem miec do czyniania 🖐️ neptyk jest o klase lepszy

Gość gość
neptyk zalosny jestes zakladajac takie tematy a jak twierdzisz ze neptykiem nie jestes to daj na to dowod i jednoczesnie daj dowody na potwierdzenie swojej tezy ze smakosz ja hejtuje masz w tym doskonaly interes by grubasa urobic do konca wiec kazdy zly post na oszke zwalisz na niego, nawet te niebieskie zarejestrowane nicki to tez pewnie grubas? :D ubaw niezly z was prawiki dziewice i mitomani :classic_cool:

Gość SMAK0SZ
aa wyliż mi rzyć ty i neptyk.

Gość gość
dla mnie to ich cale "szczescie" jest smieszne bo gdyby byli razem to cieszyli by sie soba a nie dalej siedzieli na tym forum cale dnie i walczyli z debilami po tym mozna bardzo latwo poznac tą ich "miłość" internetową to nie powazni ludzie są

Gość gość
zal mi grubasa :D on zdechnie na kafe samotnie

Gość gość
chyba wy zdechniecie neptyk razem z oszka gosc wyzej dobrze pisze szczesliwi w kafeteryjnym zwiazku na pokaz:o smiac sie czy plakac? 🖐️

Gość gość
neptyk moze bys tak z oszką czas pospędzał a nie grubasa hejtujesz cale dnie ;)

Gość gość
grubas nie ma nic do stracenia on wie ze jest zerem i nim pozostanie

Gość gość
On sie mial powiesic czemu tego nie zrobił ?

Gość gość
grubas na studia idzie od pazdziernika i papiery do policji zlozyl:D dzisiaj sie dokumentami chwalil on teraz nagle tak doope uniósł zeby oszce pokazac ze on jednak potrafi, tylko dziwne ze debil tego wczesniej nie potrafil dla niej zrobic tu macie temat ale link i tak juz wykasowali http://f.kafeteria.pl/temat/f1/hehe-kucharzyna-was-przskoczyl-d-p_6603824

Gość gość
neptyk taka piekna niedziela, a ty zamiast z oszkaa na spacer sie wybrac wolisz na kafe dalej walczyc z konkurentami tak malo w tobie pewnosci siebie ze boisz sie ze jeszcze grubas ci ja odbije ze tak sie na nim wyzywasz? cos kr**** ta twoja milosc i ten zwiazek

Gość gość
bo ten związek jest tylko na pokaz :classic_cool: gdyby było inaczej to ich by tu nie było, to jest proste jak budowa cepa.

Gość gość
gdzie ty tu widzisz neptyka ? :O

Gość gość
a gdzie ty tu widzisz grubasa neptysiu? :o widze cie blond pedale 🖐️

Gość gość
serio grubas chcial sie zabic ? moze bylo by lepiej gdyby to zrobil jeszcze nic straconego

Nie wydaje mi sie,aby smakosz hejtowal kogos,z kim najwiecej spedzal czasu,przed klawiatura.Hejtowal tych,co hejtowali jego.Zdarzylo sie poczytac jego posty,i mozna go oczerniac,jesli komus to sprawia radosc,ale uwazam,ze chlopak glupi nie jest.Tyle w tym temacie;-)

Gość gość
neptyk ma najwiekszy interes w tym by go oczerniac zreszta prawik piwosz i moon tez lubili go gnoic i zwalac na niego wszystko

Gość gość
jaki interes ma neptyk w tym ? przeciez dla niego grubas to zadna konkurencja moze mu buty czyscic

Gość gość
Buty czyscic/pitolka temu blond pedałkowi :]:]

Gość gość
jaki interes ma neptyk w tym ? przeciez dla niego grubas to zadna konkurencja moze mu buty czyscic x jakby nie mial to by go nie hejtowal, wlasnie tym pokazuje swoja slabosc, a hejtuje go nie tylko z goscia ale rowniez zalogowany go wyzywa i gnoi zadna konkurencja a jednak to robi bo to psychol 🖐️

Gość gość
neptyk juz sie nie pograzaj:classic_cool: najpierw hejt potem obrona samego siebie - twoj stary znany numer

Gość gość
taa a potem "nagle" sie pojawia zalogowany i pisze "ja tu nic nie pisalem!" :D:o

Gość gość
skonczie juz pisac o tej podrobce faceta w rurkach z pedalska fruzyrka bo sie rzygac chceeeeeeeeeeeeeee