Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

singielki

Polecane posty

Gość gość

lubie byc niezależna i żyć bez stresu ,który towarzyszył mi zawsze gdy z kimś bylam.. ale są takie dni jak ten ,że chciałabym czuc sie kochana i móc się w tym uczuciu rozsmakować...

Gość gość
to się spotykaj z kimś tylko na weekend , ja tak robiłem i było dobrze

Gość gość
Lepiej napisz prawdę jaką masz usterkę że jesteś singielką. A nie weekend komuś zmarnujesz a potem wyjdzie że p*****lnięta jesteś.

Gość kardulaki
hehehehe

Gość gość
znam się na takich złamanych k******sach jak Ty i dlatego wole byc sama :)

Gość gość
Tez tak mam, czasami. Ale szybko przechodzi jak się czymś człowiek zajmie.

Gość gość
co się na mnie znasz ? jestem z nią już z 9 lat a wpierw spotykałem się raz w tygodniu

Gość gość
Ja ostatnio pożarłam się z moim facetem i mu powiedziałam,że zaczynam zazdrościć singielkom.Nikt się nie czepia,bzykasz się kiedy i z kim chcesz.Nikt cie nie ustawia.To jest życie.

Gość gość
Zapytałem znajomą czy ma kogoś.Odpowiedziała,że jest singielka.Zaświeciła oczami w moją stronę.I pyta.Masz ochotę?Zatkało mnie.Pobchwili mowi daj dyche bo mi brakuje na fajki.Dałem ona wyszla z auta i se poszła.Ja wiem,że mieszka z facetem,który nie szczyci się dobrą reputacją.Ona za wszelką cenę ukrywa fakt bycia z nim.Singielka?Pomyślałem sobie.O tak w sprawach kombinowania forsy taka faza im przychodzi do głowy.Szuka frajera i gra na facecie aż go wydoi.Uważać trzeba na przygrywy i prowokacje.

Gość gość
Singielki najczesciej sie staczają na dno bo towarzystwo w jakim się obraca to inna bajka.

ja autorko mam dokładnie tak samo :) gdy jestem w związku to gasnę i cierpię, a potem rozkwitam, rozwijam skrzydła :) w dzisiejszych czasach facet nie jest już potrzebny i niezbędny

Gość gość
Dyktafon musisz załączyć i nagrywaj całe spotkanie z singielka to usłyszysz diabła.

Gość gość
20:15 Bo masz nie tego co powinien być.Ja żyje z jednym i nie żałuję.Nigdy bym sie nie zdecydowała na singielke bo się szanuje.On mnie szanuje i kocha mocno.Seks z nim to przyjemnosc bez granic.Szukają sobie kłopotów jako singielka.Prędzej czy później trafisz na psychopate i zmienisz zdanie.Łatwo się pogubić kto i co potrafi lub do czego jest zdolny.

Gość gość
Z tego wynika,że autorki nikt dobrze nie seksi ,nie *********.Tyle w temacie.Dobrze przeorana śpi do południa nie do rana .