Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przypadki powrotów po rozwodzie, czy warto naprawiać małzeństwo po latach?

Polecane posty

Gość gość

Rozwiodłem się kilka lat temu, bylismy niezgodnym małżeństwem. Ostatnio znów spotykam sie ze swoja ex żona i stwierdziłem, ze teraz nasze relacje są dobre jak nigdy dotąd, nie kłócimy się, świetnie nam sie rozmawia i spędza wspólnie czas. Czy to są dobre podstawy, by do siebie wrócić? Znacie przypadki powrotu po rozwodzie? Dodam, ze po rozwodzie kilka lat byłem w nowym związku, ale się rozpadł, teraz rozważam powrót do zony, bo całkowicioe nam sie odmieniło i z ludzi, którzy każdego dnia mieli setki powodów do kłotni, zmienilismy się w fajnych, zgodnych przyjaciół. Czy to dobre fundamenty do powrotu?

Gość gość
warto spróbować, skoro jestescie już innymi ludzmi i sie dogadujecie.

Gość gość
Może się uda,życzę Wam tego!

Gość gość
musi się udać, takie przypadki się zdarzaja bardzo czesto

Gość gość
Mozliwe ze dorosliscie, mozliwe ze zmieniliscie sie, a mozliwe tez ze to tylko tak fajnie na poczatku a potem bedzie jak juz bylo. Ale tego sie nie dowiecie jesli nie sprobujecie, ja bym byla na tak :).

Gość gość
Wiesz, czasami takie ekstremalne dswiadczenia jak rozstania dają nam do zrozumienia kto ile dla nas znaczył, a skoro sie dogadujecie, nie ma zlych emocji, to nie widze powodow, zeby nie mialo sie udac - powodzenia : )

Gość gość
Dokładnie. ja byłem po rozwodzie w innym związku, ale tęskniłem do rodziny wtedy. TEraz jestesmy już innymi, dojrzałymi ludzmi, kiedyś nie potrafilismy sie pogodzić w domu, ciągle sobie w drogę wchodziliśmy, a teraz jest tak, ze dobrze nam sie rozmawia, widujemy się raz w tygodniu na kilka godzin plus wakacyjne wyjazdy. I nie ma już między nami nienawiści- bo kiedyś możnabyło tak nazwać nasza relację.

Gość gość
zazdroszczę wam. powodzenia! :)

Gość gość
Dziękuję za dobre słowa i dodanie wiary, ze sie uda :-) Jak widać więcej osób jest za takimi powrotami a nie przeciw :-)

Gość gość
Moi teściowie rozwiedli się wiele lat temu. W chwili obecnej planują drugi ślub. Wszystko jest możliwe.

Gość gość
A czy Twoi teściowie byli po rozwodzie w nowych związkach?