Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można iść do prostytutki się tylko poptrzytulać? :( Odwala mi z samotności

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie miałem dziewczyny i wiem że mieć nie będę, jestem szpetny, mieszkam dalej z rodzicami mimo 28 lat na karku, pracuje tylko dorywczo, nie stać mnie na normalną dziewczynę. Brakuje mi ciepła i bliskości, nie chce z nią seksu uprawiać, jestem prawiczkiem i albo jakimś cudem kiedyś znajde normalną dziewczyne i z nią będę się kochać albo pozostane prawy do końca życia, ale brakuje mi bardzo ciepła i miłości, nigdy nawet sie nie całowałem, nie przytulałem dziewczyny. Wiem ze w USA cos takiego jest popularne ze przytulają się leżą razem na łóżku, bez zadnego seksu tylko ciepło i bliskosc drugiej osoby. Czy to żałosne gdybym pojechał do jakiejś ładnej prostytutki by się tylko poptrzytulać, poczuć ciepło bliskość drugiej osoby? :(

Gość gość
nie żałosne,słodkie,ale musiałbyś trafić na sympatyczną bo taka wredna nie będzie umiała Cie przytulić

Gość gość
co samotność robi z ludźmi... :o

"jestem szpetny - do jakiejś ładnej prostytutki " a, dlaczego chcesz ładnej? dyskredytujesz kobiety ze względu na urodę

Gość gość
zadbaj o siebie i nie szukaj prostytutki bo za następne 20 lat będziesz wrakiem 1. Znajdź robotę 2. Postaw sobie cel, aby coś osiągnąć (w wielki cel jest prościej trafić) 3. A tutaj uważaj. Myślisz, że w twoim otoczeniu może być kobieta, której natura nie obdarowała urodą i potrzebuje miłości? A więc działaj

Gość gość
Ty odpychaasz już na wstępie tym jojczeniem -.- ludzie ogarnijcie się. Robicie z tych miłości jakieś bóstwa..

Gość gość
Ja bym Cię przytuliła za darmo :)

Gość gość
uwierz, że nie przytuliłabyś, przestraszyłabyś sie mnie, obrzydziłabys sie mną

Gość gość
zadbaj o siebie

Gość gość
Mozna. Jak najbardziej. Wielu mezczyzn chodzi do prostytutek zeby sie przytulic, pogadac, itd. Placa za czas, ale wszystkie prostytutki mowia, ze najbardziej lubia wlasnie takich klientów.

Gość gość
U mnie byś długo nie posiedział :P Nie całuję się z klientami, jakby któryś mnie zapytał czy możemy się poprzytulać, to bym wybuchnęła śmiechem. Nie roochaja mnie nie wiadomo jak... Klient ma przyjsc o umowionej godzinie, zaplacic, spuscic sie i wypieerdalac.

Gość gość
Co za mila i ciepla kobieta sie tu wypowiedziala o 00.03

Gość gość
01:29 Bycia miłą i ciepła szukaj u swojej żony :P Klienci tez nie sa zbyt mili i ciepli, to im nie nadskakuję.

Gość gość
Oczywiście , ze możesz, prostytutka bierze kasę za wizytę i nie ważne co będziesz z nią robił , możesz się tylko przytulać , rozmawiać i tez będzie dobrze.

Gość gość
mozesz się poprzytulać, tylko to w h/u/j/ drogo kosztuje

Gość gość
Jak juz sie przytulać to z kims do kogo zywisz uczucia a nie do dziwy ktora juz kiala tefo dnia 10 innych fiutów w gębie

Gość gość
Zazwyczaj mam 2 ;) nie chce zeby sasiedzi wiedzieli ;) dziwa to twoja zonka ;)

Gość 42 cm w bicepsie
16:37 nieważne czy 2, 5, 10 jesteś wstrętną obrzydliwą szmatą którą bym nawet kijem nie tknął :o

Gość gość
Można Hisol:)

Gość gość
Ta "mila kobieta"z 00.03 to wasaty Andrzej, z ciaza piwna, ktory z nudow trolluje po forach, czasem sie podnieci i sobie ulzy.

Gość gość
42 w bicepsie - w tylku mam opinie aroganckiego buca :P na silke zapieprzaj :P ale tam same prostytutki :P musza dobrze wygladac dla klientow :P

Gość gość
18:19 To ja pisalam, takie mam podejscie do klienta Myslicie, ze prostytutki lubia klientow ? :P jak sie usmiechaja to jest to usmiech do chodzacych banknotów :P o calowaniu i przytulaniu nie ma mowy, od tego sa te zaniedbane zonki

Gość gość
Jak już masz płacić to za/ru/chaj sobie przy okazji. Za te same pieniądze będziesz miał radochę.

Gość gość
heh co za temat