Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek markus

kobieta przyjaciel

Polecane posty

Gość Marek markus

Hej, wiem,że pewnie będziecie moralizować. Podoba mi się moja przyjaciółka. świetnie się rozumiemy, lubimy spędzać ze sobą czas. Czuję wielki pociąg fizyczny do niej. Wszystko ok, tylko jest to narzeczona mojego przyjaciela.I wiem, ze nie zostawi go, poza tym ja nie chcę im psuć związku, a jednocześnie zaczyna mi zależeć na niej. Chcę mieć z nimi kontakt. Co robić?

Gość gość
poszukać wolnej, cieniasie

Gość gość
Marek markus, uczuc nie da sie powstrzymac, czasami cos dzieje sie wbrew wszystkiemu i wszystkim, milosc czesto nas zaskakuje, bo pojawia sie znienacka... moze tlic sie w nas przez dlugi czas, ale kiedys to uczucie wybucha ze zdwojona sila... czy tego chcemy czy nie... z wlasnego otoczenia znam wiele par, ktore sie przyjaznily, a nastepnie zakochaly sie w sobie bedac wowczas w zwiazku/narzeczenstwie, to historie stare jak swiat... jezeli moge cos doradzic to... obserwuj zachowanie tej dziewczyny, czy wykazuje zainteresowanie twoja osoba, czy bardzo cie lubi, czy chce spedzac z toba czas, czy jest szczesliwa kiedy cie widzi, czy zaraża usmiechem i dobrym humorem... to sie czuje. czujesz, ze podobasz sie jej? bardziej niz kolega czy przyjaciel? skad wiesz, ze ona go nie zostawi? pamietaj... nie wszystko zloto, co sie świeci. i pytanie do ciebie: co chcesz z tym zrobic? masz w glowie jakis plan? kochasz ja czy kreci cie jej seksualnosc? jakie masz przemyslenia?

Gość gość
Podstawą każdej miłości jest przyjaźń.