Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreatorka

jestem falszywa

Polecane posty

Gość kreatorka

Jestem strasznie falszywa osoba np mowie ludzia to co chcieli by uslyszec albo robie z siebie taka dobra i uczciwa przy innych a wcale tak nie jest. Zawsze sie wybielam i jaka to nie jestem poprawna moralnie. Nie potrafie przyznac sie do winy.przed nikim. Nawet najblizszymi. Wykreowalam lepsza siebie czesto w myslach Ciesze sie z cudzego nieszczescia. O co chodzi? Jest ze mna cos nie tak?

Gość gość
wszystko wporzadku, ten kto pozna twoja prawdziwa twarz zdziwi sie zapewne

Gość gość
Wiesz co, wiele osób tak ma.... tylko nikt, nawet przed soba nie chce się przyznać, że jest paskudny w środku i mam takiego moralnego potwora wewnątrz. Mam koleżankę, której aż oczy się swiecą jak słyszy o cudzym nieszczęsciu, ale wylewa krokodyle łzy i afiszuje się sie fałszywą solidarnością. Ja tez się tym złapałem, że ktoś ma problemy, a ja ma trochę na to wywalone, ale gram swoją rolę. Jedyne problemy jakimi się przejmuje to moja rodzina.

Gość kreatorka
No tak w roli wyjasnienia problemy bliskich mnie nie ciesza ale tych co nie za bardzo lubie. Ale na przyklad po spotkaniu z kolezankami na odchodne mowie "ide robic obiad mojemu" gdzie jedna od ze nke zawsze robi przy czym ja " no jak ja nie wyobrazam sobie zeby nie mial obiadu jak wroci z pracy i ze luboe dbac o niego itd" a wcale tak nie jest i po co ja tak udaje poprawna przy kumpelach ktore sa szczere. jestem dziwna

Gość gość sylwia
Ja nie mam kumpeli ani jednej i żyję a obiad to sie robi dzieciom a nie chłopu.Jak nie chce to niech nie je.

Gość gość sylwia
I w ogole to jesteś p*****lnieta jak mozna cieszyc sie cudzym nieszczesciem?no chyba ze ta osoba zrobiła ci w zyciy krzywdę to mozna sobie pomyslec ze jej sie wrociło ale zeby od razu cieszyc się?chore.Mysle ze to provo chorego na umysle czlowieka.Kolejny temat z d**y wzięty.

Gość gość
Nikt nie jest zdolny do pisania o sobie takich podłosci.Provo jak nic.Jedynie drugi przesiąkniety jadem i zawiscią człowiek moze stawiać drugą osobę w takim zakłamanym swietle.Autorze lecz się!!.

Gość gość
autorko kreatorko bądź sobą, kto zostanie w pobliżu ciebie to akceptuje

Gość gośćbaba
prawie kazda baba jest fałszywa i wredna,zadna nowość ,,fałszywy uśmieszek i kopanie dolków i wredna zazdrość,jestes całkowicie sobą tak czując i postępując,

Gość gość sylwia
Bzdura.nie kazda bo np.ja taka nie jestem!!więc nie kazda aczkolwiek prawda że większość.

Gość gość sylwia
5.07 jak mozesz namawiać kogoś do zła??masz coś z głową chyba .Lecz się.!

Gość gość
Ludzie nie widzicie ze to provo chorego człowieka??.Nie reagujcie na takie tematy.

Gość gość sylwia
Racja .Widać ze tą osobę chyba szatan opętał.

Gość gość
może prowo, a może nie. Co nie zmienia faktu, że większość ludzi dokładnie taka jest. A najbardziej tacy co się najgłośniej obruszają niestety... Nie ma prawdziwszego obrazu niż modlitwa Polaka z "Dnia Świra"

Gość gość
ale takie są baby,nawet jak to akurat provo

Gość gość
GOSIA co Ty tu robisz????

Gość gość sylwia
A dlaczego mam się nie obruszać na jawną niesprawiedliwość?.To normalna reakcja.

Gość gość
potwory tak maja,najlepiej sie nie rozmnazaj,co bys nie przekazala parszywych genow:P