Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode Polki mają coraz większe stopy i nie podoba mi się to

Polecane posty

Gość gość
dziewczyny, chłopaki w rurkach i okularach typu szkolne,z wagą 45kg są taaaaaaaaaaaaaaaaaaacy męscy :D

Gość gość
autor musi być niepełnosprawny umysłowo. Przecież rozmiar stopy ani czyjaś zasługa ani wina

Gość gość
Więc autorze będzie o jednego mniej starającego się o rękę :D a sądząc po twoim języku chyba nikt nic na tym nie utraci, to raz, dwa, kobiety rodzą się coraz większe i cięższe , gabarytowo tez odstępują o kobietek sprzed stu lat . To normalne, ewolucja. Co ciekawego można zauwazyć? To że to mężczyźni przechodzą teraz proces feminizacji bo są coraz delikatniejsi i coraz.....niźsi.

Gość gość
Moja koleżanka mając 13 lat miała stopę rozmiaru 39 , teraz ma 41 , jest dorosłą osobą , ma też wzrost 178. Brat tej koleżanki ma stopę 39 a wzrost 176 i zawsze był wątły, chudy. W mojej klasie rzadko się zdarzało żeby dziewczyna miała rozmiar stopy mniejszy niż 39 a to było w latach 90 tych. Ja sama mam wzrost 175 i rozmiar stopy 38,5 ale buty jak nie ma połówek to kupuję na 39 :). Autorze to nie te czasy kiedy kobiety miały stópki i wzrost gejszy, gdzie ty żyjesz :D. Może wyemigruj w takim razie ?

Gość gość
No właśnie, teraz kobiety to takie rozwinięte, fest rozmiarowo a faceci jacyś wątli :D i tak na dobrą sprawę to człowiek nie wie czy z facetem pod ręką chodzi czy panienką.

Gość gość
O kurwa, ale brzydkie kobiety. Nie wiedziałem ze ludzie moga byc tak paskudni. Prosze, nie wklejaj wiecej bleeeeeeeeeee rzyg.

Gość gość
13:10 no jak to przecież polskie kobiety najpiękniejsze som buahahaha :D

Gość gość
Te to chyba rodowite polki, z dziada i pradziada :D

Gość gość
drogi meszczyzno:D(nie mylic z mezczyzna:D)jaki musi byc smutny ten twoj polswiatek w zamknieciu:Dgdyby nie ten dostep do neta,to juz pewnie bys sie pochlastal.Dale,ze znalazles forum kobiece,uznales,ze jako piesda zyciowa wpasujesz sie tu doskonale:Da anonimowosc doda ci odrobine odwagi:P

Gość gość
Myslisz że nie powiedzialbym ci tego prosto w twarz?? :D lol, najwyzej bym ci wyj***l w pape i tyle :D

Gość gość
5 minut szukania na fotce i widzicie rezultaty :P Do tych obrazków polecam piosenkę vinio pele hardkor