Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwielbiam prowokowac ta schizofreniczke od upokarzania kochanki meza

Polecane posty

Gość gość

uwielbiam sie nad nia psychicznie pastwic****atrzec jak ona sie nakreca :) jak jej piana z pyska cieknie :) mam nadzieje ze niedlugo sie pochlasta albo powiesi teraz sobie jakas Anke w chorym lbie uroila hahahahahahaha

Gość gość
halo halo tu Ania z twoich koszmarow , pokarz ze sie miernoto psychiczna bo nie ma sie z kogo posmiac opowiedz nam jak kochanka cie upokorzyla

Gość gość
widac dostala silne leki i odplynela :)

Gość gość
twoj eks kochanek jest zajety z zonka :P

Gość gość
Moj exkochanek ****** twoja matke w o***t , opowiadal mi o tym

Gość gość
A ja uwielbiam ta ku#rwe od tekstow "ogarnij sie" pierdo$lbieta jestes itp pod kazdym postem. Znerwicowana ku#rwa

Gość gość
Klocilyscie sie na innych kto w kogo wjedzie rowerem :P Obie jestescie p*****lniete

Gość gość
na innym temacie jakas baba pisala ze poderwala zonkisia na rowerze a tej schizmence cos sie odpalilo i zaczela wszystkich wyzywac w tym mnie , chociaz nigdy niczyja kochanka nie bylam ;) widac ze to psycholka , wystarczy jakis wpis jakas iskra , temat o kochance i spychol sie odpala kiedys miala urojenia ze tu jakas Wiola siedzi , teraz sie odpalila i zaczela Anke widziec wszedzie:)

Gość gość
Nakręcasz to się ty tępa ku/rwo, aż kolejny temat założyłaś i smarujesz sama ze sobą post za postem. Cale życie na kafe siedzisz schizofreniczko z urojeniami. W dope pocałuj wszystkie żony prymitywny pasztecie z końskim ryjem :D Tu jest twój wątek, poczytaj co piszą o tobie tirówko: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/jak-skontaktowac-sie-z-pania-a-jankowiak-p_6572145

Gość gość
temat o upokarzaniu kochanki sama założyłaś wywłoko i smarowałaś w nim post za postem, że jesteś niewinna. tak ci się wydaje ściero, bo masz zdiagnozowaną schizofrenie paranoidalną i nie myślisz jak normalny człowiek.

Gość gość
Ha ha i o to mi wlasnie chodzilo , widac poziom twojego wkurwu osiagna szczyt . Mozesz mi napsitac bo nie jestem ta za ktora mnie bierzesz i uwazaj psycholki bo to latwo w razie czego po adresie ip udowodnic . A treaz idz jesc sniadanie i wez leki :)bo Anka do ciebie przyjdzie :) Na marginesie , co ty masz z tym sraniem do wiaderka? Jakas trauma z dziecinstwa :) oj biedna ty

Gość gość
anka schizofreniczko idź straszyć małpy w zoo, bo ludzie to się z ciebie tylko śmieją. :D nie wypieraj się własnej tożsamości. wstydzisz się? i tak wszyscy wiedzą, że tylko ty na kafe przesiadujesz całymi dniami i nocami. :D

Gość gość
Ona wszystkim wmawia to co sama czuje w danym momencie. Widać jak się wpieniła psycholka bo znów zaczęła koślawić wyrazy i przestawiać literki. Tak samo jak pisała na ogólnym jako kiełbasa. Rozczytać chwilami jej nie szło. :D Sama leki musi brać to myśli że i każdy powinien :D

Gość gość
Czasem tak sie pisze dziwnie na telefonie Widzisz bido a jednak przyszla Anka do ciebie , boisz sie Ani a moze boisz sie Wioli a moze Klaudusi ? Czy to kochanki twojego meza ? Niezle ci psyche zjechaly razem z twoim mezulkiem :)

Gość gość
nie mam męża psycholko ze zwidami, mam żonę :D i nie boję się niczego. takim pustakom jak ty to kopa w dopsko sprzedaję i lecą z prędkością światła. :D

Gość gość
gość dziś Czasem tak sie pisze dziwnie na telefonie Widzisz bido a jednak przyszla Anka do ciebie , boisz sie Ani a moze boisz sie Wioli a moze Klaudusi ? Czy to kochanki twojego meza ? Niezle ci psyche zjechaly razem z twoim mezulkiem x Do kogo te brednie furiatko smarujesz? Do mnie? :D Mój mąż to by cię osrać nie chciał pasztecie bo by sobie tyłek ubrudził. Deska klozetowa w miejskim szalecie to przy tobie kryształ. Jak Klaudusia jak Wiola? Anka lecz się na nogi bo na głowę już za późno :D

Gość gość
anka psycholko a może jowitka co? :D

Gość gość
Ja wiem jaka Vjola. :D To na z nad Wisły pepsi cola. :D:D:D

Gość gość
Fiu fiu ale sie dajesz podpuszczac . Jaki maz hahaha twoj maz dawno cie w dupe kopnal :)

Gość gość
anka debilko widzisz moje IP? :D

Gość gość
Anka kopnął w dope to ciebie tirowiec. :D Chciałabyś mieć męża co ale żadef facet nie chce tirówki za żonę :D

Gość gość
Anka napisz jeszcze ze sto razy na swoim fejsie, ze ci się wydaje, ze rodzina tirowca grozi ci zamknięciem w psychiatryku :D:D:D

Gość gość
tirówko pralka ci się zepsuła, ze żebrzesz o nową? to pierz w kałuży pasztecie. :D

Gość gość
anka a gdzie ty byś tą pralkę podłączyła? przecież przy drodze, koło lasu prądu i wody nie ma. :D

Gość gość
Sama siebie lubisz prowokować schizofreniczko paranoidalna? :D Jeszcze trochę i sama się pochlastasz tirówko za dychę :D

Gość gość
Jak sie nie widzicie nawzajem to rozmowa wlasnie tak wyglada.

Gość gość
a kto normalny spotka się z tirówką? :D

Gość gość
Wszystkiemu winni sa faceci. To ich korci do romansu i figli ;) chca oderwac sie od codzienności ;) a pozniej jest cyrk

Gość gość
Anka wstaw fote swojego ryja to się pośmiejemy :D:D:D

Gość gość
Wszystkie was pojebalo