Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

te chamki ktore tu siedza naprawde sa matkami?

Polecane posty

Gość gość
tak, bo jak wyżyją się w internecie na forum to mogą być słodko-pierdzące w domu. To je ratuje przed fiksacją.

Gość gość
Nie szokuj się to zapewne jakieś melinówy.Żadna normalna szanująca się kobieta ,matka nie używa patologicznych chamskich zwrotów w stosunku do drugiego człowieka.

Gość gość
14.50 masz 100% racji :)

Gość ffgdgf
Przeciez tu kazda sie wywyższa, poniża inne, pokazuje im "gdzie ich miejsce", wyzywa od idiotek itp

Gość asiutka   1999
ja jestem córką

Gość gość
Czy to ty leżąca dwa tygodnie w połogu ?Niezle po tobie pojechały :-)

Gość gość
Wiekszosc to patola z polskiej wsi bez ambicji

Gość gość
W domu sa pod butem meza to chociaz tutaj na kafe pofikaja

Gość gość
No przepraszam Wać panny ale jak tu jakaś s/u/k/a pisze ze jest 34 tyg ciąży i jej nogi puchną i w ogóle umiera, to jak mam ją potraktować? Niech ruszy tą swoją d/u/p/ę, to jej przejdzie a nie p/ie/r/dole/nie głupot!sama w ciąży byłam i pracowałam!!

Gość gość
gość dziś pieknie sie wyrazasz, do dziecka tez sie zwracasz w tej sposob?

Gość gość
15:35 Mam nadzieje ze to prowo bo nie znam na szczęście żadnej tak totalnie dennej matki i mam nadzieje nie poznać nigdy...

Gość gość
15:36 pewnie po flaszce do porodu jechała .

Gość gość
gość dziś Gratuluje swietnego samopoczucia w ciazy, braku obrzekow, braku sennosci, braku bolu krzyza i w ogole lekkiego jak piorko brzucha w 9 miesiacu. Taaa pracowalas, chyba pod biurkiem u szefa.

Gość gość
Pewnie że są kobiety, które przesadzają z tym złym samopoczuciem w ciąży, ale są też takie, które faktycznie czują się podle. Ale w życiu nie przyszło by mi do głowy jednych czy drugich wyzywać od suk.

Gość gość
Tutaj faktycznie te mamuśki w związkach im się nie układa i wyzywaja się na innych zakompleksione prukfy :-D współczuję ich mezom , partnerom...

Gość gość
Pozdrawiam was" prukfy".Nie mam nic wspólnego z mopsem, nie mieszkam w Polsce ,mam wykształcenie i prace ale wy oczywiście jak takie czarownice wszystko lepiej wiecie i macie własna wizje całego świata .Mierzycie wszystkich własna miara ,a piszecie tak naprawdę o sobie .

Gość gość
gość dziś jak masz tak idealnie to czemu taka "wscieknieta" jestes?

Gość gość
Nie mieszkasz w Polsce . To tylko potwierdza to co ja myślę o Polakach za granicą to fałszywe chamy i jesteś tego przykładem gratuluję. Ktoś ma rację pisząc ze jesteś wściekła jak nic ,niby taka idylla uciebie ale chyba na pokaz.

Gość gość
Wscieknieta nie jestem :-) prukfy " napisałam z waszego słownictwa .Chcialam tylko zaznaczyć (absolutnie nie napisałam nic o idylli ) ze nie pasuje ani jeden z zarzutów który zarzucacie każdej forumowicze i uogólniacie...mierząc swoją miara .Nie miałam zamiaru nikogo w przeciwieństwie do was urazić i byc chamska to nie samowite jak szybko układacie życie innym ...miłego wieczoru kochane

Gość gość
Macie pretensje a sama jedna z drugą przeczytajcie jak sie wyraziłyście do .. w sumie nie wiadomo do kogo, bo konkretnego adresata brak. A może to właśnie wy na innych topikach wyładowujecie się tak jak tutaj. Może same do siebie piszecie o sobie samych tylko nie widzicie, nie chcecie tego widzieć

Gość gość
Przykład agresji jak na dłoni ,a z jakiego powodu sie pytam ?Od razu wyzywanie od chamów ,prukfy ,melinówy,słodko- pierdzace,denne,flaszka,suka ,dupa,p**************,suki ...te panie które komentowały ten temat naprawdę sie dobrały .Dno dna!

Gość gość
Przecież to żadne zaskoczenie, od dłuższego czasu na kafe dominują "mopsiary" z petem w gębie i pifffkiem w dłoni, jedną ręką popychające wózek z Brajankiem czy Dżesiką. Do tego "ombre" na popalonych kłakach, bokserka, tatuażyk (12.12.15 Kewin forever in my heart), bluzgi z pyska non stop. Taki thug life dla ubogich. To czego się spodziewałaś, słownictwa jak u profesora Miodka?