Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkarmiepiersia

8 lat ciaglego karmienia piersia

Polecane posty

Gość gośćkarmiepiersia

Zmniejsza ryzyko raka piersi do 0%. Wiedzialyscie?

Gość gość
Wolę mieć raka. Nie zniosłabym fizycznie i psychicznie ośmiu lat ciągłego karmienia.

Gość gość
Pewnie, że tak. Po tylu latach maltretowania cycòw zostają z nich dwa puste flaki, sama skóra. To nawet nie ma na czym ten się wyhodować.

Gość gość
z b oc z o n e b a b s k a Tego kp powyzej roku powinno sie zakazac.Porem takie wynaturzenia sie pojawiaja jak kp 2latka wzwyz. Baby sa oblesne

Gość gość
ten rak, miało być

Gość gość
Ciaglego kp to dzieci rodzic co 2 lata tak he

Gość gość
18.18 Pani wyzej. To chyba ty jestes jednak zboczona skoro ci takie pomysly do glowy przychodza zeby karmic dziecko do 8 lat?;/

Gość gość
No rodzic dziecko karmić trzy lata w ciąży z następnym też i potem następne trzy lata i znowu w ciąży następne i starczy ostatnie już dwa :)

Gość gość
18:40 idz dac ssac i mietolic cyce swemu 2letniemu "maluszkowi" a reszta sie w tym czasie shaftuje. Zryte zboczone berety

Gość gość
Moja ciotka 3-je dzieci piersią karmiła ostatnią córkę nawet jak miała 3 lata i co częściowa masektomia rak piersi?? to ruletka nigdy nic nie wiadomo wiele jest takich kobiet.

Gość gość
Wymiotowac to mozna twoim mysleniem i pierwszymi skojarzeniami jakie ci przychodza do glowy. Skad ci przyszlo do glowy ze po 1 mam dziecko po 2 karmie piersia po 3 do tego taka informacja ze mialoby miec 2 lata. Masz metlik w glowie. Ssiesz sobie z palca. Ogolnie madra to ty raczej nie jestes co nie:/ w calym tym temacie i watku zazenowala mnie twoja wypowiedz. Nikomu nie przyszlo do glowy takie cos:/

Gość gość
Moja znajoma karmiła piersia troje dzieci długooo (kazde do samoodstawienia) i ma raka piersi. Juz jest po chemii a pozniej mastektomia i radio. Super jej to pomogło...

Gość gość
A skąd te rewelacje? Znaleziono kilka przypadków kobiet, którym się ta sztuka udała i żadna nie ma raka? :D Ale dobrze by było, gdyby to była prawda, sama karmię już ok. 4 lat, tylko że z przerwami (aktualnie trzecie dziecko)

Gość gość
To taka sama prawda jak to, ze ciaza chroni przed rakiem.moja babcia urodzila siedmioro dzieci, a i tak zachorowala na raka macicy.