Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaMama18

Mobilny jamniczek od Playscool

Polecane posty

Gość KasiaMama18

Hej, zastanawiam się, czy są tu jeszcze inne ambasadorki Streetcom. Jak Wasze wrażenia z testowania jamniczka? Moje dzieci - zachwycone. Ciągle powtarzam że jedyna wada jamniczka to, że... jest jeden, a dzieci mam dwoje. Jest tylko jeden minus, który zauważyłam przy dłuższym użytkowaniu - trochę się zdrapała farba.

Gość gość
moje dzieci wola pieska rózowego od TinyLove, genialny dla roczniaka

Gość gościówa98
a ten piesek od tinyLove coś robi? Chodzi mi o to czy ma coś do wciskania, kręcenia?

Gość AgnieszkaBrzozaBrzoza
nie znam Tiny Love ale znajoma ma ze streetcom jamnika i jest dla mnie tez bardzo fajny szkoda tylko ze cena no nie oszukujmy sie wysoka az za nadto za a

Gość gość
wiedziałam że pojawi się to pytanie. ok wiem że tiny love kosztuje ok 130 zł w smyku, ten różowy, środek ma jak plastikowa sprężynę, możesz go wyginać w półokrągłe, klepie się go po plecach a on wtedy jeździ. wydaje kilka dziwiękow i tyle, ale piękne dźwięki ma- hau hau, weszenie nosem, cieszenie się . moja roczna była zachwycona, ale wiem że dziecko szybko wyrasta z takich rzeczy

Gość gośćoriperipoeioti
to chyba ten z palyscool fajniejszy bo dziecko samo rusza w nim rozne rzeczy i one dzialaja a nie ze "sam" cos robi. Chodzi o to zeby dziecko zmotywowac do dzialania

Gość gość
Fajny ten jamniczek corka 17 msc czasem sie bawi chodz teraz jej nr 1 to klocki ale co do ceny jamniczka...napewno niewydalabym tyle za niego..

Gość gościówa98
no cena duża ale to wszystkie takie plastikowe zabawki są mega drogie niestety dziecko kosztuje