Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postawiłam chłopakowi ultimatum

Polecane posty

Gość gość

Facet 21 lat i nie może się rozstać ze swoją rodziną, to już są szczyty. Jego matka i babcia jeszcze są w porządku ale ojciec jego mamy, jego dziadek to kawał ch..... Wystarczy sytuacja taka, że ten pan wydzwania do niego, każe mu przychodzić o każdej porze dnia i nocy a najgorsze jest to, że ten facet powiedział mi kiedyś, że chce wejść do bogatej rodziny dlatego zainteresowałam się jego wnukiem po czym dodał, że wobec tego wnuka nie ma planów, by ten zakładał rodzinę, więc abym dała sobie spokój. Po czym dodał, że ten wnuk ma być opiekunem dla niego i jego córki i żąda, by ten wnuk zajął się tylko studiami - które on sponsoruje. Dzisiaj powiedziałam Mateuszowi albo ja albo ten stary pierdziel.

Gość gość
I dobrze,po co mu lasa na kase dziewczyna

Gość gość
Dajcie spokój takie szukanie sponsora powinno być karalne. Dziadek słusznie upomina się o swoje on sponsoruje mu studia a nie ma nic za darmo.

Gość gość
Ja nie szukam sponsora! Po prostu chce żeby mój facet zachowywał się jak mężczyzna a nie jak c***a.

Gość gość
Ej widze,ze ktos tu usuwa wypowiedzi,nie rozumiem dlaczego skoro nie było w nich wulgaryzmów itp,komus sie nudzi? Czy tez drazlwiy temat?Bo prawda w oczy kole?Do autorki tematu: Nie masz prawa stawiac swojemu chłopakowi takiego ultimatum,co to ma byc?Ma wybierac miedzy rodziną,a dziewczyną? z która i tak sie rozstanie?Wez...Dziadek opłaca jego nauke,utrzymuje go itp,wiec ma prawo wymagac.Przeciez ty nie bedziesz tego chłopaka sponsorowac,prawda?Zastanów sie co gadasz...bo mam wrazenie,ze wpierw paplesz a potem myslisz.Jak widzisz nikt cie tu nie broni,nie staje po twojej stronie a dlaczego?Bo nie masz racji!Starszy Pan moze ma swoje powody dla których cie nie trawi,i moze to wcale nie ma zwiazku z Twoim statusem społecznym,a charakterem :) Z Twoich wypowiedzi wnioskuje,ze charakterek masz nie za fajny.Zamiast sie zachowywac jak obrażoe dziecko,sproboj by dziadek cie polubił.Nie wiesz jacy są starsi ludzie? wiecznie cos boli,w krzyzu łupie,hemoroidy itp A masuj mu stopy nawet :D Ciezko byc miłą? Pogadac?Wykazac sie elokwencją i wiedza w jakiejs dziedzinie,pokazać,że jestes narawde wartościowa osobą i ,że opinia jaka wydał na Twój temat była mylna?No ale Ty wolisz wydac dyrektywe: albo ja albo dziadek.I co to ma byc,że on ma 21 lat i nie moze sie od rodziny uwolnic,a przepraszam Ty pracujesz i masz własne mieszkanie? Wątpie :) Rób to co ci kazałam: bądz miła dla dziadka,oferuj pomoc itp i zastanów sie dlaczego tak naprawde czuje do ciebie niechęć.

Gość pokojoko
Ładnie sie wyrażasz o jego dziadku,nie ma co.Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego,ze partner/partnerka nie powinna sie wyrażać zle o rodzinie swojej drugiej połowy.Brak ci kultury osobistej,nic dziwnego,ze dziadek chłopaka sądzi o tobie tak a nie inaczej.Ja bym zostawił taka dziewczyne jak ty,skoro nazywasz mojego dziadka pierdzielem,to az strach pomyslec co gadasz o mojej mamie czy mnie samym.Zenująca jestes,nie masz szacunku do starszych osób?Tak samo sie wyrażasz o własnej rodzinie?Wstyd.

Gość gość
Co innego jakby chłopak miał z 28 lat...21 to jest dzieciak. Na pewno zrezgynuje ze studiów i pieniędzy rodzinnych dla jakiejś smarkuli :-D

Gość gość
21 - może i dzieciak i zachowuje się jak dzieciak. Dzisiaj był u mnie i zaczął się tłumaczyć. W jego życiu nigdy nie było ojca a dziadek mu go zastępował, więc należy mu się szacunek. Ja mu ciągle tłumaczę, żeby zaczął się zachowywać jak mężczyzna. Jakoś w życie jego kuzynów się nie wtrąca. (Ci kuzyni to dzieci brata mamy mojego chłopaka)...

Gość gość
Widocznie starszemu panu trochę odbiło... wiesz wnuk bękart to potem uraz.