Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postawiłam chłopakowi ultimatum

Polecane posty

Gość gość

Facet 21 lat i nie może się rozstać ze swoją rodziną, to już są szczyty. Jego matka i babcia jeszcze są w porządku ale ojciec jego mamy, jego dziadek to kawał ch..... Wystarczy sytuacja taka, że ten pan wydzwania do niego, każe mu przychodzić o każdej porze dnia i nocy a najgorsze jest to, że ten facet powiedział mi kiedyś, że chce wejść do bogatej rodziny dlatego zainteresowałam się jego wnukiem po czym dodał, że wobec tego wnuka nie ma planów, by ten zakładał rodzinę, więc abym dała sobie spokój. Po czym dodał, że ten wnuk ma być opiekunem dla niego i jego córki i żąda, by ten wnuk zajął się tylko studiami - które on sponsoruje. Dzisiaj powiedziałam Mateuszowi albo ja albo ten stary pierdziel.

Gość gość
pół swiatu tego kwiatu wybrał bym pierdziela no chyba ze pochodzisz z bogatej rodziny taka prawda :O

Gość ZjedzoneWszystkieRozumy
Zle robisz stawiając ultimatum,moze byc tak,ze mimo,ze jemu zalezy na Tobie wybierze dziadka.Dziadek go sponsoruje,zrozum :) Zapewnia wykształcenie.Wiec on nie moze sie odwrócic od niego,dlatego,bo Ty masz takie widzimisie.Starzy ludzie bywaja upierdliwi,fakt,ale pamietaj,że nie zyją wiecznie.Naprawe myslisz,ze niechęć do Ciebie przez starszego Pana,jest spowodowana tylko statusem społecznym? Moze nie zaprezentowałas sie jak najlepiej w jego oczach :) Próbowalas sie z nim dogadac?Nie sądze.I uwież,nie bedziesz z tym chłopakiem do konca zycia,nie ma sensu by marnował swoje wykształcenie.Nie atakuje Ciebie.Spróboj dogadac sie z " piernikiem".I nie poddawaj sie za 1 razem,do 3 razy sztuka sie mówi.

Gość BoMówieCoChce
Ok zybierze ciebie,dziadek go wywali na bruk.A twoj starzy z radoscia mu zasponsoruja studia i beda go karmic i utrzymywac,az nie poznasz innego kolesia i nie powiesz mu: nara.Wtedy wyladuje na bruku jako bezdomy.Nosz genialna jestes,brawo :D Jak mu opłacisz studia,i utrzymasz to mozesz se te ultimatum stawiac tępa dzido.Myslałas,ze tu ludzie za toba stana murem? Widac po tobie,ze jestes wredna,niemiła po stylu pisania,sie dziwisz,ze dziadek za toba nie przepada? heloł,obudz sie małpo.liz mu dupe a nie obrabiasz dziadunia,powinnas mu masowac stopy,podcierac tyłek,karmic tapioką i pokornie schylac głowe,a moze by cie polubił i cos zapisał w tak zwanym spadku po dziadku.

Gość gość
Ostatnio nestor rodu napasł mnie kapuśniakiem, co naturalnie z powodowało procesy gnilno gazowe w moim przewodzie pokarmowym. W chwili gdy zapodawałam dwójkę w porcelanę ów starszy osobnik sprowadził partnera mego jedynego w miejsce mej gazowej rozpusty. Obaj skrzywili sie w chwili wlotu kapuścianego odoru w otwory nozdrzowe co nestor skwitował zwięzłą wypowiedzią "że jaka kupa taka duuuupa" od tamtej pory do nie lubie.

Gość gość
czy twój chlopak jest wierzacy ? jesli tak to w bibli jest napisane kazdy kto nie jest w stanie odejsc od rodziców i zalozyc wlasna nie jest mnie godzien JCH

Gość gość
ale ten facet sam powiedział, że on nie ma w planach rodziny dla wnuka i każda inna kobieta mu tak samo będzie przeszkadzać.

Gość gość
Tak mój chłopak jest wierzący. Wierzy we wszystko co mu dziadek powie

Gość gość
Dzisiaj był u mnie i zaczął się tłumaczyć. W jego życiu nigdy nie było ojca a dziadek mu go zastępował, więc należy mu się szacunek. Ja mu ciągle tłumaczę, żeby zaczął się zachowywać jak mężczyzna. Jakoś w życie jego kuzynów się nie wtrąca. (Ci kuzyni to dzieci brata mamy mojego chłopaka)...

Gość gość
Rozstałabym się z gówniarzem bo to całe życie tak będzie.