Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazek...facet

Polecane posty

Gość gość

Czy mialyscie tak kochane ze facet w zwiazku Wam znikal bez echa i jak to sie skonczylo?Czy tak macie itp?

Gość gość
3razy. zawsze po alko. mogly byc zdrady, skonczylo sie

Gość gość
malyscie tak?

Gość gość
3 x po alkoholu????

Gość gość
Mój też chla ale nie znika i też ze związku zrobiła się ruina

Gość gość
moj znika to jest problem moj wkurza mnie to

Gość gość
co k***a hmm. 8 lat bylismy razem. w 1 miesiacach pojechal na weekend do domu, schlal sie na festynie, zgubil telefon, zero z nim kontatku, martwilam sie jak cholera. 2 raz kilka lat pozniej - po jego obronie licencjatu, studiowal w innym miescie niz ja - poszli na ognisko do lasu z alko, przywieziony zostal okropnie zalany, nie mowiac o nieodbieraniu tel. 3- pod koniec chodzenia =nie wrocil na wspolne mieszkanie, mowil ze impreza z kolegami. potem wyszla zdrada, wiec czemu nie mialby i wczesniej zdradzac. moze nawet w tych wspomnianych sytuacjach.

Gość gość
jak zescie to zaakonczyyly?

Gość gość
Ja się z moim od piwa rozchodze od roku już ze 20 razy. teraz od piątku się klocimy przez sms że to moja wina bo ja do niego nie przyjechałam w piątek a nie przyjechałam bo o 17 już belkotal po piwie. kocham go. ale piwo wygrywa. najlepsze że on nie widzi w tym piwie problemu a ja jak widzę puste butelki to mnie bierze coś

Gość gość
tak zesmy to zakonczyly ze zesmy sie rozeszli. jak go poznalam mial nascie lat i pil co najwyzej piwko od czasu do czasu. przez kilka nastepnych lat rozpil sie okropnie - wplyw kol. z pracy, mojego ojca alkoholika itd. nie bierz sobie nigdy "nafciarza" bo to sie tak konczy a potem zal ze wiele lat zmarnowanych..

Gość gość
czyli uważacie że mimo że go kocham to 4 piwa codziennie albo co drugi dzień i z 8 w weekend to dużo tak? mam rację?

Gość gość
duzo, ja po zgrzewce dziennie powiedzialam pass. pan przychodzi z pracy kapiel i zgrzewka piwa, ty mu sprzataj gotuj i popuszczaj szpary wypitemu panowi. czare goryczy przelalo jego wydarcie sie a mnie o niechcacy stluczona butelke piwa (!) oraz to ze kiedy sie zle czulam ten baran mimo moich prosb nie sciszal muzyki na laptopie, pil, chichral sie. jak ci leb n********la to chyba bys zabila go na moim miejscu. szczeniak idiotyczny. nic po takim