Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto teraz powinien wyjść z inicjatywą?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio odezwałam się do faceta który mi się podoba,wiem ze ja mu też. Jednak wzięłam ster w swoje ręce i napisałam do niego;) na drugi dzień napisał też do mnie, jednak od dwóch dni się już nie odzywa. Jak uważacie kto teraz powinien wyjść z inicjatywą? Koleżanka mi mówi ze powinnam teraz czekać, bo pierwsza wszystko zaczęłam :)

Gość gość
Może trochę jeszcze zaczekaj ..

Gość gość
To jak najlepiej zrobić poczekać jeszcze czy się odezwać? :d

A tak na serio, nie ma prostej odpowiedzi. To wszystko zależy od mnóstwa rzeczy. Nie wiadomo, jakie macie relacje, o czym rozmawialiście, co ze sobą ustaliliście i jakie macie temperamenty, jak długo się znacie.

Gość angle
to zależy czy napisał w takim stylu, że powinnaś odpowiedzieć, zadał jakieś pytania? jeśli nie, to ja bym czekała na jego ruch, jak się facetowi naprawdę podobasz, to nie wytrzyma długo, a jeśli bardzo to nawet nie będzie próbował cię przetrzymać, jak długo milczy to niespecjalnie mu zależy, albo wcale

Na pewno w odezwaniu się nie ma niczego złego, jeśli wydaje Ci się, że chłopak jest zainteresowany. A jeśli nie jest, może szybciej się to wyjaśni.

Gość gość
To jest dopiero początkowa zajmować, po prostu ja wyszłam pierwsza z inicjatywą, i on się też do mnie odezwał na drugi dzień. No jednak teraz już od dwóch dni nie piszemy. I stad moje pytanie czy powinnam się odezwać /czy czekać na jego następny krok ;)

Tak. Na ogół jeśli długo milczy, to mu słabo zależy. Czasem wynika to z tego, że się nie znacie, więc nie zdołał się zaangażować.

Gość gość
No narazie dopiero na etapie poznania ;)

Uważam, że nie powinnaś tego rozkminiać...kto pierwszy powinien... bla bla bla. Jeśli on ci sie podoba, ty jemu...i ostatecznie on tez sam z siebie do ciebie napisał na drugi dzien to powinnas do niego napisac... np z jakas pierdoła...no nie wiem...ze czegos potrzebujesz...czy cos...albo po prostu co u niego.

Gość gość5555
A może teraz on na coś czeka?

Prawda jest taka, że dojrzali ludzie są ponad granie w gierki. Kiedy czegoś chcą, robią to. I ewentualnie ponoszą konsekwencje. Jeśli myślisz, że on mógłby się zniechęcić do Ciebie, jeśli napiszesz (zakładając, że to, co piszesz, jest miłe, ciekawe i nienachalne), to powiem Ci, że jeśli faktycznie tak uczyni, to nie warto zawracać sobie nim głowy :)

Gość gość
wy faceci lubicie jak dziewczyna przejmuje inicjatywę z początku, czy sami wolicie działać xd?

Gość gość
Może zaczekaj jeszcze 2-3 dni,a jak się nie odezwie to napisz do niego,ale lepiej nie pisz nic w stylu co u niego,tylko wymyśl właśnie jakiś pretekst,że np. coś potrzebujesz.

Gość gość
W jakim sensie zielone światło?