Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba jestem nienormalna

Polecane posty

Gość gość

poznalam w jednym czasie 2 facetow .Jeden zbaiega pyta sie co u mnie jak mi minął dzien,a drugi odpowiada zdawkowo nie zapyta sie co u mnie itp. , dlazego kreci mnie bardziej niz ten pierwszy?

Gość gość
bo idiotki tak maja:Olubia zabiegac oi sie plaszczyc:Da potem zakladaja tematyJESTEM NIESZCZESLIWA;FACET MNIE OLEWA:D,ale nic nie zrobisz,bo to skrzywienie psychiczne:D i zawsze wybiora inaczaj,niz mozna bylo:)

Gość Arnie
Bo nie chodzi o to, żeby złapać króliczka, ale o to, żeby go gonić. Wiem to z drugiej strony. Poznałem wspaniałą kobietę. Starałem się dla niej nieba przychylić. Sama mówiła, że nawet nie zdążyła pomyśleć, że czegoś chce, a ja już się o to starałem. I co? Kupa. Odeszła. Teraz jestem z inną kobietą. Wieje ode mnie chłodem. Wiem. Ale Ona za to chucha, stara się ten lód ogrzać. Co będzie dalej? Nie wiem. Na krótko taka zabawa jest fajna, ale na dłużej - ja tak nie chcę!

Gość gość
sama sie dziwie sobie , nie jestem glupia szukam w mezczyznie oparcia zaufania akceptacji wyrozumienia , ale nie wiem dalczgeo tak sie zahcowuje

Gość gość
nedostepni faceci pociagaja

Gość gość
a moze cie jara jego wyglad