Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Język angielski dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

Polecam sprawdzoną metodę nauki języka angielskiego dla dzieci w wieku 6-12 lat , nauka jest przyjemnością , możliwość przetestowania za darmo zapraszam www.angielski.zcdf.info

Gość Jaska221
Jeszcze w niektórych szkołach jest bardzo złe podejście do kwestii nauczania języka. Dlatego należy to zmienić. Nauczyciele przecież teraz mają ogromny wybór materiałów dydaktycznych takich jak np http://www.trendysmyk.pl/64-angielski-dla-dzieci To idealny przykład tego jak dziecko uczyć języka angielskiego z elementami zabawy. A co Wy o tym sądzicie ?

Gość miniska445
Z tego co wiem bardzo chwalona jest Metoda Callana stosowana min u nich http://gbenglish.com.pl/zajecia-dla-dzieci/ . Im wcześniej dziecko uczy języka tym lepiej. Mój 4 latek 2 rok się uczy i muszę przyznać, że umie już bardo dużo.

Gość gość
Jeżeli mieszkacie w Warszawie lub okolicy to polecam wam zapisać dziecko do www.topschool.pl Jest to świetna szkoła językowa dla dzieci i młodzieży, w której każde dziecko nauczy się angielskiego. Wiedzą tam jak przekazać wiedzę małym dzieciom.

Gość elizaMM
moje dzieci chodzą w wawie do szkoły pi school. Mąż tam chodził na angielski wcześniej i był zadowolony, więc zapisaliśmy tam dzieci, bo zależało nam by od małego osłuchiwały się z językiem. Szkoła jest sprawdzona, lektor ma podejście do dzieciaków, dzieci lubią tam zajęcia, więc śmiało mogę polecić

Mój syn też uczy się angielskiego w szkole językowej www.instytutenter.pl. W podstawówce w klasie ma ponad 25 osób i ciężko się tam czegoś nauczyć. Jak na swój wiek rozumie całkiem sporo i nie boi się mówić w tym języku.