Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda, że kobieta po ciąży traci całkowicie atrakcyjnośc dla facetów?

Polecane posty

Gość gość

Wiadomo, pojawiają się rozstępy, jakieś żylaki, hemoroidy, wagina po porodzie też już rozepchana, jakieś blizny po nacinaniu krocza... Okropność. Nie boicie się ciąż dziewczyny?

Gość gość
rozepchane najlepsze

Gość gość
Gość 16.14. Co Ty wygadujesz! Mi nic oprócz małej blizny nie zostało. Nie jestem gruba, nie jestem rozepchana. Poza tym jestem zadbaną, atrakcyjna i pewna siebie kobieta. A temat chyba napisał chlopaczek. Dorosły mężczyzna patrzy na to inaczej.

Gość gość
I uwierz mi, że niektórzy faceci, nawet jak jestem z dzieckiem na spacerze to zagaduja i mnie podrywaja.

Gość gość
Wiele kobiet traci ochotę na sex jak już mają dziecko.

Kobieta nic nie traci na atrakcyjności, czasami tylko facetowi coś się w głowie poprzestawia jak np jest wrażliwy, a był przy porodzie i się naoglądał krwi, łez i tego wszystkiego w koło...

Gość gość
Mój jest jeszcze bardziej opiekuńczy.

Gość gość
To zależy.....jak się dba po ciąży. Jak widzę te "mammmunie" co całkowicie poświęciły się dziecku to słabo mi sie robi. Zero makijażu, ubranie widać założone szybko i bez pomysłu, włosy...szkoda gadać - kitka mysia + odrost = idę z dzieckiem na plac zabaw.... Nie!!! kobiety dbajcie o siebie... Ja po ciąży musiałam iść na zabieg usunięcia żylaka i zrobiłam to w tym gabinecie http://krefft-laser.pl/. Teraz czuję się jeszcze bardziej atrakcyjna.