Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zobaczcie co kupiłem w kauflandzie obejrzyjcie poczatek filmiku

Polecane posty

Gość gość
ty jestes chory psychicznie idz sie leczyc homocwelu

Gość gość
Na takiej wsi kaufland stoi to chyba przez pomyłkę

Gość gość
te twoje filmiki downie sa zalosne nie umiesz kamerowac a do tego to powinnici i odebrac psa taka wode brurdna mu dawac sam sobie pij z wiadra brudasie i koty jakie zaglodzone a ten biedny pies jakas skraczke musial jesc. Zglosze cie do ochrony zwierzat za znecanie

Gość gość
namysłów to wieś? tak? umiesz czytać Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 18 °C, wiatr płn.-zach., 11 km/h, wilgotność 49% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: wtorek, 19:02

Gość gość
UWOLNIŁEŚ PSA HOMOCWELU ????!!!!! Jedynie to mnie interesuje a nie twoja wiocha namyslowska smierdzac smródka

Gość gość
Gość od homocwela ja ci o psie dziś napisałem w temacie o muzyce poczytaj sobie wejdź tam na spis tematów durniu

Gość gość
ile razy mam c***isać zdziro że namysłów to nie wieś tylko miasto analfabeto co czytać porządnie nie potrafi no Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 22 °C, wiatr płd.-wsch., 8 km/h, wilgotność 44% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: środa, 12:22

Gość gość
http://f.kafeteria.pl/temat/f1/to-ja-gosc-od-namyslowa-takiej-muzyki-slucham-od-lat-p_6605831 tutaj wejdź analfabeto zrozum i przeliteruj jak nie umiesz czytać Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 22 °C, wiatr płd.-wsch., 8 km/h, wilgotność 44% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: środa, 12:22

Gość gość
No poczytaj analfabeto y****y

Gość gość
No poczytaj

Gość gość
A wiecie jaka to wiocha nie jeździcie tam

Gość gość
widac ze ten pies sie ciebie boi psychopoto !!!!