Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaraz roztrzaskam ipad'a na lbie mojego meza

Polecane posty

Gość gość

Siedzi cos oglada pije browar wpierdala slone paluszki i tak strasznie sie smieje ze az sie krztusi Tak mnie to irytuje ze zaraz go yebne bo on tak juz od ponad godz . Chcialam ksiazke poczytac , poszlam do dypialni ale go slyszalam , poszlam do biura mojego na pietro i tez go kurva slyszalam , noszszszsz do dzieci sie nie wbije w kiblu sie nie zamkne a ten drze ryja jak idiota

Gość gość
Tylko tyle mu zostało bo z tego co piszesz to żonę ma zjebana i to równo. Lecz się

Gość gość
Ha ha :-) dobre, moj ma tak samo

Gość gość
i tak dostal w leb , bo nie mysli co mowi do mnie , jak wstalam z fotela wnerwiona tymi jego smiecho-charchami to on do mnie wyciaga reke i mowi , choc tu kochanie choc , tak ci slicznie cycuszki wisza , no i dostal strzala i jeszcze sie pyta za co?? a ja mu na to ze nie mowi sie wisza tylko stercza! a on do mnie -a co to za roznica :o faceci to debile

Gość gość
Autorko jesteś strasznie wulgarna, przeczytaj to co napisałaś, bo kobieta sie tak wyrażać nie powinna.

Gość gość
a tko powiedzial ze kobieta nie moze powiedziec wp*****la, , k***a jebne i debil nawet huj i dupa moze powiedziec jak w twoim mniemaniu zachowuje sie kobieta ? macha rzesami i pierdzi fiolkami kobieta to zwykly czlowiek , raz moze byc zla i wulgarna raz stonowana i profesjonalna ja mam dosc medrkowania i usmiechania sie w pracy

Gość gość
Jesteś obrzydliwa.

Gość gość
oooo nawet obrzydliwa ma prawo byc bardzo rzadko mowi sie o facecie ktory np przeklina ze jest obrzydliwy czyz nie?

Gość gość
a moze to ty jestes zbyt wrazliwa? pewnie mila i empatyczna ale moze byc ci ciezko w zyciu dzisiaj tylko chamscy i obrzydliwi przetrwaja ;)

Gość gość
nagraj go i mu pokaż jak wygląda z boku

Gość gość
Dobry pomysl !