Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skrzywdzonaa20

Nie zaufam nigdy mężczyźnie

Polecane posty

Gość Skrzywdzonaa20

W każdym moim związku byłam wykorzystywana na tle sexualnym lub zmuszana do czegoś czego nie chcę. Najbardziej w głowie i tak utkwiły mi dwa przypadki, przez które nie mogę się pozbierać. Pierwszy z nich to chłopak z którym byłam pół roku, był ze mną tylko dla jednego. Nie chciałam się z nim kochać, dlatego on sobie to wynagradzał na inne sposoby. Ciągle obmacując mnie, robiąc mi na siłę minetę (dobrze wiedział, że nie chciałam żeby co spotkanie chodziło tylko o kontakty intymne). Do tego dochodziły jego napady złości i olewanie mnie, gdy nie za bardzo protestowałam. Drugi przypadek wydawał się być idealnym chłopakiem. Czuły kochający spędziliśmy razem prawie 3 lata, po których nagle mnie rzucił. Ten za to lubił wymuszać na mnie feliato (dla niewtajemniczonych robienie loda). Jak nie zadręczał mnie tym słownie, obrażając się itp to potrafił na siłę skierować moją głowę w stronę swojego krocza i przytrzymywać mnie przy nim tak długo, aż w końcu zrobię to co chce. Nie raz zdarzało się że bez słowa podchodził i pchał mi swojego członka pod twarz w wiadomych celach. Moje prośby nie pomagały, łzy tak samo... czasami tylko przystopował na dzień dwa aby potem robić to samo. Obecnie boje się zaufać mężczyźnie. Boje się że po raz kolejny zostanę zmuszona do czegoś czego nie chce, że po raz kolejny ktoś będzie we mnie widział tylko maszynkę do zaspokajania swoich potrzeb. Mam 28 lat i przez te złe doświadczenia dalej jestem dziewicą. Boje się znaleźć sobie partnera a tym bardziej uprawiać sexu. Nie umiem sobie z tym poradzić, często płaczę a te wspomnienia nie dają mi spokoju.

Gość gość
To idź do psychologa.

Gość orgazm teraz
szukalbym cie ze swieca

Gość gość
Wybierz się do psychologa. Pomoże Ci zroumieć dlaczego jesteś w związku z kimś kto Cię nie szanuje. Sama nie zerwałaś, a powinnaś.

Gość gość
A nie zastanawiasz się że coś nie tak jest z tobą że nie potrafisz być w związku nawet przerobilaś kilka. Ja jestem w jednym związku i nie mam problemu! Mąż był prawiczkim ja cnotka może dlatego nie mamy problemów. Nie ma tabu w związku mąż jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody nie WSTYDZĘ SIĘ MĘŻA!

Trafiła z deszczu pod rynnę. :O Ale wbrew pozorom można tu komuś zaufać., ale chyba nie tobie, :O Wykorzystywana seksualnie , przychodzi na forum erotyczne, wiem takowe jest tylko z nazwy , ale coś mi się tu nie dodaje. :O

Gość gość
Mam 28 lat i przez te złe doświadczenia dalej jestem dziewicą. X Pisalas ze uprawialas seks wiec dziewica nie jestes babo a co do mezczyzn, ktorych sama WYBIERALAS to masz paskudny gust mozesz winic tylko siebie a nie nas mezczyzn bo my noe odpowiadamy kogo wybierzesz!

Gość gość
Są faceci i dziewczyny którzy tylko zaliczają kolejną lub kolejnego i są bez uczuć! Ci mądrale cwani mogą zarażać przez zmianę partnerów czy partnerek!