Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zjadłam 8 kromek chleba z masłem i pomiodorem na kolację

Polecane posty

Gość gość

do tego trochę cebulki. Strasznie ciężko sie teraz czuję, dużo treści mam w żołądku i jelitach. Jak się tego jak najszybciej pozbyć?

Gość gość
No nieźle! A jak tam sylwetka?

Gość gość
160 cm 73 kg tłuszczyk jest ale są grubsze ode mnie:)

Widocznie byłaś głodna :D To mi przypomina pewną postac z bajki Smerfy,zacytuje ok? " Pasibrzuch być głodny,pasibrzuch chce jeść" :D

Gość gość
A w których miejscach jest tłuszczyk?

Gość gość
ja tez, ale caly dzien nie mialam czasu na jedzenie - tylko 2 buleczki i kawalek ciasta przez caly dzien :D

Gość gość
hehe tłuszczyk jest na biodrach, brzuchu i pupie. Pozdrawiam łasuchów:)

Gość gość
A robią się fałdki?

Gość gość
Heh no mam taką "oponkę" wkoło brzucha i spore boczki, nawet za duże nie wiem w kogo ja poszłam

Gość gość
moja droga zrób kupę po prostu i poczujesz się lekko, ot co!!!

Gość gość
Tylko senes!

Gość gość
jaki senes/ czlowieku mozna jelita zniszczyc na amen! popijesz troche senesu to rozleniwisz jelita na maxa. nie tedy droga. juz slyszalam o babeczkach ktorym senes juz nie dawal rady i nic juz nie pomagalo - tak jelita rozleniwil senes.

Gość gość
u mnie sprawę załatwia mój mąż: najpierw delikatnie poszerza dziurkę poślinionym paluszkiem, który po pewnym czasie zastępuje języczkiem. Jednocześnie rękoma masuje mi brzuszek. Stopniowo rozluźniam się i masa kałowa opuszcza moje jelito trafiając do buzi męża. Tym sposobem oboje mamy satysfakcję.

Gość gość
Chleb pewnie miękki jak wata to tyle zjadłas i już :)

Gość gość
słabo ja zjadłem 15 pierogóws z mięsem, 5 naleśniki z serem, schabowy z ziemniaczkami i surówką. waże 61kg przy wzroście 187cm Cel przytyć do 85-90kg

Gość gość
mogłaś zjeść z chlebem razowym

Gość gość
"tluszczyk" \?? :O z taka waga to foka niezla jestes ja mam 162 cm waze 58 kg i sie grubo czuje

Gość gość
ty pissdo bedziesz mi wypominac co jem? mam 16bf perentage i musze przybierac na tluszczu bo inaczej mi stawy wysiada. nic k****a nie jarzysz, szkoda ze po studiach jestes.

Gość gość
gość dziś jak masz za mało tkanki tłuszczowej jesteś podatna tez na ciężkie choroby nie wspominając, że trudniej jest zajść w ciążę. Jesteś chuda bo ważysz 58kg

Gość gość
Fit sylwetka jest nie zdrowa! tak mówią badania naukowe jak masz mało tkanki tłuszczowej!!!!!

Gość gość
gość dziś gość dziś jak masz za mało tkanki tłuszczowej jesteś podatna tez na ciężkie choroby nie wspominając, że trudniej jest zajść w ciążę. Jesteś chuda bo ważysz 58kg x x chlopie mam 1,63 i waze 53kg. mam niezly tluszcz na brzuchu i udach. kiedys wazylam 58 i wygladalam blisko baleronu.. wiec co, w d***e mam ze mi pisza ze powinnam 57kg wazyc. odkad uregulowalam tarczyce - tsh 3,0 - 1,5 tak juz mam. chudlam przez zapalenie serca, po zaleczeniu przybylam 2kg. nie mow ze 1,63m i 53kg to za malo. mam brzuszek do tego maczny czy tluszczowy! wydaje mi sie waga Tanita to yebane oszustwo.

Gość gość
gość dziś Już to widze jak baleron mam siostrę z podobną wagą i wygląda za chudo i sama próbuje przytyć!

Gość gość
za chudo jasne. jak nie wierzysz to zobacz np. na d***** z roksy. przy 1,63 maja i 48 kg i wygladaja zdrowo i apetycznie. nie to ze chce sie wzorowac na dziffkach ale spojrz jak nago wygladaja. a spojrz na te co przy 1,63 maja 56-58kg - no sa oble jak dżdżownice, nie podniecajace. przy 58kg czulam sie ociezale i grubo, tylko rozmiar m. od gimnazjum najlepiej sie czulam przy 52kg.