Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie zachowania można tolerowac u faceta a na co sie nie zgadzać?

Polecane posty

Gość gość

Witam, proszę dziewczyny o poradę ,bo już nie wiem co mam o tym myśleć. przykład siedzisz ze swoim chłopakiem i koleżanką , a twój chłopak zamiast zająć się tobą , to patrzy na koleżanke, robi do niej głupie miny, zaczepia, a cb traktuje jak kumpele a nie jak swoją dziewczynę lub co gorsza jak powietrze. Czy powinnam się czuć w takiej sytuacji zazdrosna i zwrócic swojemu chłopakowi uwage, czy wręcz odwrotnie takie zachowanie jest normalne? Czemu on tak robi? czy chce wzbudzić we mnie zazdrość, lub chce zobaczyc jak na to zareaguje? I jak Wy byście się zachowywały i czuły na moim miejscu?

Gość gość
to zależy czy o byłby pierwszy raz czy któryś z kolei za pierwszym razem to tradycyjnego kopa w jajca jak się nie opamiętał to zwyczajnie kopa w tyłek i niech sobie idzie do tej koleżanki w sumie jakby to mnie spotkało to raczej bym po kopie w jajca zrezygnowałabym z takiego chłopaka ale warto zasadzić kopa dla samej zemsty

Gość gość
zwróciłam mu uwage, a on do mnie z tekstem, że zna ta koleżankę długo, i nie zabronie mu tego.

Gość gość
co innego znać kogoś długo i się przyjaźnić a co innego podrywać i flirtować albo jesteś chorobliwie zazdrosna albo głupią kozą która sama daje z siebie robić idiotkę

Gość gość
Ja bym sobie dala z nim spokój póki czas chyba że chcesz trójkąt