Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka 6

KONTAKTY Z WNUKAMI

Polecane posty

Gość babka 6

Czy może ktoś na z dziadków składał do sądu pismo o sądową regulację w sprawie kontaktów z wnukiem/czką

Gość gość
Odp*****l się i daj im żyć. Pewnie jesteś toksyczna i uciekli, miałas juz swoje 5 minut i dzieci wychowałaś a wnuki niech oni wychowują s.uko

Gość gość
S..ko może ty taka jesteś jak te młode mamy oczywiście nie wszystkie, gdybym nie musiała to takiego pytania bym nie zadała nie wszystkie babki są toksyczne, zdarzają się matki nieodpowiedzialne oj wręcz bardzo nieodpowiedzialne

Gość Kamila98991
A czemu rodzice Twojego wnuka są nieodpowiedzialni?

Gość Panaceum
Jestem matką i nie wyobrażam sobie nasyłać na swoje dziecko sąd. Czy oni biją swoje dzieci? Jak nie to daj im spokój. Największą krzywdę tym wnukom wyrzadzisz.

Gość gość
matka ćpa to chyba wystarczający powód zależy mi tylko by to dziecko było bezpieczne

Gość gość
Upewniasz się, że tak jest. Dzwonisz na policję. Zbierasz dowody. Zakładsz sprawę w sadzie o przyznanie Ci praw rodzicielskich

Gość gość
to nie takie proste udowodnić naocznie nie będę jej śledzić sama mówi że z tym skończyła a ja nie chcę zabrać jej dziecka chcę mieć kontakty regularne by w jakiś sposób mieć pewność, że dziecku nie dzieje się krzywda

Gość gość
To nie idź do sądu tylko umawiaj się z nimi i obserwuj ją. Jak chudnie jest blada ma bardzo rozszerzone źrenice to możliwe ze cos bierze ale watpie ze dziecko krzywdę zrobi przecież to matka

Gość gość
W dooope ich pocałujesz jak nie chcą abyś sie spotykała to sie odj***lem i daj ludziom żyć

Gość gość
Tu chodzi o nie dopilnowanie dziecka bo w sensie krzywdy to wiem, że dziecku nie zrobi, wcześniej miałam wgląd w wychowanie dziecka bo często u nas było, tygodniami bez matki ale teraz się zmieniło po prostu nie chcę brać dziecka kiedy ona tego chce a nie kiedy my mamy czas dla dziecka, więc nie pozwala widywać

Gość gość
do gościa z dziś Ale ty masz podejście chyba jesteś taki sam jak nieliczne mamuśki liczy się tylko "moja osoba" ale czemu mają cierpieć niewinne, niechciane dzieci które są owocami "chorych związków"