Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak idealny... i ja.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam ogromnego doła. Ogromnego. Poznałam faceta wręcz idealnego. Przystojny, wyprostowany, inteligentny. Ponadto bardzo rodzinny, szanuje swoją mamę ponad wszystko. Jest z dobrego domu, jeżdżą na wakacje zagraniczne, każdy ma swój samochód... Wybudowany na przedmieściach Dom. On ma Super przyjaciół, super rodzinę, super życie. A ja.... Nie jestem zbyt ładna, daleko mi do twarzy z okładki. Pierwsze spotkanie z rodziną P., trafiły się akurat urodziny babci na które razem poszliśmy. Siedzieliśmy, jedliśmy, w końcu P. zabral mnie stamtąd na spacer. Wracamy, siadam na swoje miejsce a jego dziadek strasznie mi się przygląda i w końcu mówi : "Daria Ty wcale nie jesteś taka brzydka, bo ktoś tutaj mówił,że jesteś nie ladna" :( Miło. Bardzo. Ponad to moja rodzina jest bardzo biedna, mój tata chory, a dalsza rodzina skłócona. Na wiele mnie nie stać. na studia muszę zarabiać sama. Nigdy nie pojadę z nim na wakacje za granicę, a już taki pomysł padł. Przykro mi. On z rodzicami niedługo wylatuje na wakacje do Grecji, a mi najzwyczajniej w świecie przykro ze on będzie się super bawił, ze zwiedzi tak piękne miejsce... beze mnie. jestem przez to wszystko bardzo zakompleksiona, boje się ze na tych wakacjach pozna lepszą ode mnie. Przed wakacjami podjęliśmy decyzję ze od października zamieszkamy razem. Jednak mnie chyba nie będzie stać na takie życie jakby in chciał mieć. Już dzisiaj się ogromnie martwię o to co będzie... Bo e te wakacje nie pracowalam. W lipcu praktyki a w sierpniu najzwyczajniej w świcie za późno na znalezienie pracy sezonowej. Czuje się beznadziejna. Czuje się gorsza. On jest oczkiem w głowie rodziców, dziadków, którzy ewidentnie dla niego chcą czegoś... lepszego. :( Smutne. Co sądzicie o mojej gow ni . anej sytuacji..?

Gość gość
ze masz mega kompleksy,a czy on jest taki idealny jak ty to widzisz watpie,pytanie czy jest z toba szczery i czego tyak naprawde od ciebie chce

Gość gość
Tez mi ideal bananowe dziecko które wszystko ma od rodziców. Szok że kobietom tacy "faceci" imponują.