Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MIELISCIE KIEDYŚ ORGAZM PRZEZ SEN?

Polecane posty

Gość gość

Mi się ogólnie rzadko kiedy cokolwiek śni, ale pierwszy raz takie coś przeżyłem, to było jak na jawie. Jestem prawiczkiem, dużo się masturbowałem ale chce z tym skończyć. Rozpocząłem od tygodniowej abstynencji, potem sobie raz zwaliłem, potem 2 tygodnie abstynencji, znów mogłem zjechać, potem 3 tygodnie i tak sobie wydłużam, aktualnie nie wale już od 7 tygodni i wczoraj miałem sen że stoje nad łóżkiem na którym przepiękna laseczka wypina do mnie nagi mokry tyłeczek i mówi bym w nią wszedł i ja to we śnie zrobiłem i normalnie miałem odczucia jakbym penisem wchodził w cipke, czułem to jak na jawie i sie spuściłem w niej i obudziłem sie ospermiony. Czy to normalne?

Gość gość
no ale też tak żeby aż się ospermić? czy tylko budziłeś się ze sterczącym nabrzmiałym?

Gość gość
no ja wiem, ale zeby to bylo połączone z wizualizacją stosunku i to tak jakby prawie że na żywo? Polucje polucjami, to możesz po prostu spać a rano budzisz sie ospermiony i nie masz żadnego snu ani nic nie czujesz

Gość gość
przestań spożywać wyroby z wieprzowiny , bo może być gorzej

Gość gość
orgazm to nie, ale budziłam się i dotykam a tam mega mokro a ja taką odprezona. dawno temu, że 2 razy, zawsze mi się facet snil

Gość gość
To normalne. W sumie dla higieny warto na ręcznym czasami, bo po co takie akcje przez sen, tylko kłopot. Generalnie jednak rzadko, bo przy dłuższej abstynencji wzrasta poziom testosteronu, a co za tym idzie mamy więcej sił potem na spożytkowanie.

Gość gość
tu autor ale mi się to ogólnie pierwszy raz w życiu zdarzyło, nigdy nie miałem polucji ani takich snów erotycznych chociaż nawet fajnie by było gdyby mi sie takie realistyczne sny częściej przytrafiały:P

Gość gość
a ile masz lat ?

Gość gość
26 lat mam prawik bez dziewczyny:(