Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dezodoranty

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie ostatnio czytałam, że codzienne używanie dezodorantów to jakaś masakra w sensie chemii, którą na siebie rozpylamy.. Używacie tych mineralnych dezodorantów, może?

Gość gość
Chodzi Ci chyba o szkodliwość dezod.na skórę pod pachami ...Bo dezod.raczej się nie rozpyla po sobie i wokół łba ...

Gość gość
Tak, znam je. Mineralne daję mojej 11-letnie córce bo rzeczywiście są lepsze ale jak dla mnie za słabe. Już po kilku godzinach w biurze miałam poplamione bluzki pod pachami. Słaby to komfort, co z tego, że ekologia! Więc poszłam na całość bo moja potliwość pod pachami po prostu przeszkadzała mi w życiu zawodowym i osobistym czyli po prostu.. ostrzyknęłam sobie pachy.. :) Niby śmieszne ale toksyna botulinowa jest od lat antidotum na nadpotliwość. Nawet chyba po to została pierwotnie wymyślona. Poczytaj sobie o leczeniu nadpotliwości. Dojdziesz do tego samego, co ja. Powodzenia!

Gość gość
Tak zastrzyki toksyną botulinową to genialne rozwiązanie w problemie pocenia się! Nigdy w życiu bym nie pomyślała, że takie coś w ogóle istnieje a teraz nie wyobrażam sobie życia gdybym tego wcześniej nie zrobiła. Jestem zachwycona tą metodą i polecam wszystkim z tego typu problemami.

Gość gość
Również spróbowałam tej metody i ostrzyknełam miejsca w których bardzo się pocę toksyną botulinową i nie będę tego żałować nigdy w życiu. Teraz mogę ubierać co tylko zechce i nie martwię się o ogromne plamy na koszulce bądź o mokre buty! Gorąco polecam

Gość gość
Zgadzam się z poprzednikiem. Też miałam z tym problem i postawiłam na zastrzyki i udało się pozbyłam się tego uciążliwego problemu. Mija już 2 rok odkąd zdecydowałam się na zastrzyki a efekty są jak na początku. SERDECZNIE POLECAM

Gość gość
Pozbieraj kasę i zainwestuj w rozwiązanie problemu na stałe toksyna botulinowa 15 minutowe zastrzyki kompletnie bezbolesne i zapominasz o poceniu dłoni na lata. Dla mnie to też było mega krępujące.Trochę się bałam kosztu, ale jak przeliczyłam wszystkie specyfiki, które kupowałam przez lata to i tak wychodzi taniej.