Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dużo zjadłam?

Polecane posty

Gość gość

Na śniadanie brzoskwinia, dwa kiwi i ze dwie garści malin, drugie śniadanie znowu owocowe, dwie brzoskwinie jedno kiwi :) w obydwóch przypadkach owoce posypane cynamonem. Obiad - woreczek kaszy z sosem pomidorowym zrobionym z przecieru pomidorowego, pomidor, mała cukinia. Kolacja to będą warzywa na parze, to znaczy się trio warzywne, mrożonka z Biedry zostanie rozmrożona. Cała paczka raczej bez problemu pójdzie. Co myślicie?

Gość gość
Przewróciłabym się na ulicy.

Gość gość
ja bym z głodu umarła. i za małe, zdecydowanie za małe śnaidanie. ile masz lat, ile ważysz, wzrost? ja dziś zjadłam tak snaidanie owsianka z płatków górkisch na mleku z orzechow laskowych, niesłodzone, z cynamonem borówkami i malinami i pestkami dyni, kawa z mlekiem sojowym słodzonym 2 śniadanie croissant i jabłko, herbata zielona potem przekąska banan i kiwi wlasnie zjadłąm obiad jakos 30 minut temu, była to zapiekanka z makaronu typu orecchiette, z mięsa mielonego z indyka, szpinaku, bakłazna, pomidorków koktajlowych i posypane serem pokruszonym feta. deser to 2 delicje szampańskie. herbata czerwona. na kolację zjem to co zwykle czyli 1 kromka chleba z pomidorem sałatą ub rukolą i może papryka. ser nie bo był w obiedzie. mam 32 lata, 168 cm wzrostu, ważę 61 kg.

Gość gość
Ja mam 20 lat, 164 cm wzrostu i 50 kg. Nie liczę kalorii ani nic, jestem nasycona, czasami jadam więcej, czasem mniej. Jednak zazwyczaj codzienne jedzenie opiera się na takich zasadach, jakie opisałam

Gość gość
Biedna jesteś jeśli tyle tylko jesz. Więcej w siebie nie wepchniesz? Spróbuj jeść coś bardziej kalorycznego

Gość gość
To mało, ale jeśli czujesz się dobrze to rób tak dalej ;) według mnie najważniejsze jest słuchać swojego organizmu

Gość gość
Mało nie ale na śniadanie same owoce które mają dużo cukru. Za dużo owoców jesz. Na kolacje warzywa 75 dag na parze Na obiad lepiej połowe woreczku kaszy z kawałkiem ryby czy kawałek ugotowanego filetu z kurczaka Ogólnie jesz wiadro i rozpychasz źołądek

Gość gość
Nie jadam mięsa, nie czuję, żebym miała rozepchany żołądek szczerze mówiąc

Gość gość
A czy jakbym jadła owsianki z owocami, ale mniej owoców, to by było okej? Na przykład płatki owsiane, pół brzoskwini, kiwi i jabłka?

Gość gość
chcesz schudnąć? masz odpowiednią wagę ale to na granicy jest, może spróbuj przytyć tak do 54 kg

Gość gość
Kromka chleba belnozarnistego z pasztetem 2 godziny ćwiczeń I jedna bulka Biała Z dżemem Prucz tego 5 kaw inek

Gość gość
Nie chcę ani schudnąć ani przytyć, chcę zachować swoją wagę. Chciałam schudnąć jeszcze trochę, by na wszelki wypadek dobić do okolic 50 kg, ale chyba to sobie daruję, bo to już by była niedowaga :) Nie chodzi mi o głodzenie się, a o jedzenie zdrowo i tego, na co mam ochotę.

Gość gość
Za dużo owoców! Pomysł sobie ile one mają cukru nie schudniesz na nich.. Niestety owoce mają mnóstwo cukru

Gość gość
No tak, to lepiej dżemik jeść? Oj ludzie :D Niech je owoce jak tak chce, nie je tłuszczu, nic nie je to niech chociaż owoce je, które nie mają TYLKO CUKRU ale też witaminy

Gość gość
Za malo bialka, za malo zboz, za duzo weglowodanow prostych w postaci owocow. Zero nabialu.

Gość gość
NIE JADAM MIĘSA I NABIAŁU, LUDZIE.

Gość gość
Musisz jesc bialko. Moze byc roslinne, a u ciebie w diecie praktyczni nie ma bialka.