Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gościu od Namysłowa uwolnij Aresa z łańcucha i daj mu wody i karmy

Polecane posty

Gość gość

MATEUSZ KOŁBUC (GOŚĆ OD NAMYSŁOWA) SADYSTO OPRAWCO NATYCHMIAST UWOLNIJ SWOJEGO PSA ARESA Z TEGO KRÓTKIEGO ŁAŃCUCHA.DAJ MU POKARM I WODE !!!

Gość gość
MATEUSZ KOŁBUC (GOŚĆ OD NAMYSŁOWA) SADYSTO OPRAWCO NATYCHMIAST UWOLNIJ SWOJEGO PSA ARESA Z TEGO KRÓTKIEGO ŁAŃCUCHA.DAJ MU POKARM I WODE !!!

Gość gość
*UWAGA* MATEUSZ KOŁBUC (GOŚĆ OD NAMYSŁOWA) SADYSTO OPRAWCO NATYCHMIAST UWOLNIJ SWOJEGO PSA ARESA Z TEGO KRÓTKIEGO ŁAŃCUCHA.DAJ MU POKARM I WODE !!! *UWAGA*

Gość gość
*UWAGA*UWAGA* MATEUSZ KOŁBUC (GOŚĆ OD NAMYSŁOWA) SADYSTO OPRAWCO NATYCHMIAST UWOLNIJ SWOJEGO PSA ARESA Z TEGO KRÓTKIEGO ŁAŃCUCHA.DAJ MU POKARM I WODE !!! *UWAGA*UWAGA*

Gość gość
NIE ŻYCZĘ SOBIE BYŚ PODAWAŁ MOJE DANE CO NIE UCZONO CIE W SZKOLE CO TO JEST BEZPRAWNE PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH?

Gość gość
OK BEZ DANYCH. GOŚCIU OD NAMYSŁOWA SADYSTO OPRAWCO NATYCHMIAST UWOLNIJ SWOJEGO PSA ARESA Z TEGO KRÓTKIEGO ŁAŃCUCHA.DAJ MU POKARM I WODE !!! *UWAGA*

Gość gość
17:45 a jak Ty podales nasze dane w temacie z zyczeniami urodzinowymi dla OSZKI? Mam screeny więc zamknij ryj homocwelu

Gość gość
*UWAGA* GOŚCIU OD NAMYSŁOWA SADYSTO OPRAWCO NATYCHMIAST UWOLNIJ SWOJEGO PSA ARESA Z TEGO KRÓTKIEGO ŁAŃCUCHA.DAJ MU POKARM I WODE !!! *UWAGA* P.S.TE FILMY CO TERAZ WKLEJA LINKI TO SPECJALNIE NA CHWILE SPUŚCIŁ ARESA.ZA CHWILE GO PRZYPIĄŁ.

Gość gość
no gdzie ty widzisz łańcuch ej może jestem ślepy nakieruj mnie https://www.youtube.com/watch?v=prmr5uMGRUA ps to noe były prawdziwe dane osobowe tylko wymyślone bo ja nie wiem i nie mam zamiaru znać ich danych a ty moje prawdziwe podajesz ps obejrzyj filmik no i gdzie jest łańcuch co?

Gość gość
!!! *UWAGA* !!! GOŚCIU OD NAMYSŁOWA SADYSTO OPRAWCO NATYCHMIAST UWOLNIJ SWOJEGO PSA ARESA Z TEGO KRÓTKIEGO ŁAŃCUCHA.DAJ MU POKARM I WODE !!! *UWAGA* P.S.TE FILMY CO TERAZ WKLEJA LINKI TO SPECJALNIE NA CHWILE SPUŚCIŁ ARESA.ZA CHWILE GO PRZYPIĄŁ.

Gość nie ja nazwałam Cie homocwelem
*UWAGA* GOŚCIU OD NAMYSŁOWA SADYSTO OPRAWCO NATYCHMIAST UWOLNIJ SWOJEGO PSA ARESA Z TEGO KRÓTKIEGO ŁAŃCUCHA.DAJ MU POKARM I WODE !!! *UWAGA* P.S.TE FILMY CO TERAZ WKLEJA LINKI TO SPECJALNIE NA CHWILE SPUŚCIŁ ARESA.ZA CHWILE GO PRZYPIĄŁ.

Gość nie jestem facetem
!!! *UWAGA* !!! GOŚCIU OD NAMYSŁOWA SADYSTO OPRAWCO NATYCHMIAST UWOLNIJ SWOJEGO PSA ARESA Z TEGO KRÓTKIEGO ŁAŃCUCHA.DAJ MU POKARM I WODE !!! *UWAGA* P.S.TE FILMY CO TERAZ WKLEJA LINKI TO SPECJALNIE NA CHWILE SPUŚCIŁ ARESA.ZA CHWILE GO PRZYPIĄŁ. UWAGA

Gość gość
co za upośledzony przychlast przecież ile razy mam c***isać że nikt sie nad nim nie znecał i nie zneca a codziennie przez większość dnia on biega luzem masz jakieś chore urojenia no gdzie widzisz łańcuch filmik z kotami z soboty zobacz cały https://www.youtube.com/watch?v=LgT5abefPTY

Gość gość
*uwaga* gościu od namysłowa sadysto oprawco natychmiast uwolnij swojego psa aresa z tego krótkiego łańcucha.daj mu pokarm i wode !!! *uwaga* p.s.te filmy co teraz wkleja linki to specjalnie na chwile spuścił aresa.za chwile go przypiął.

Gość gość
gościu od namysłowa sadysto oprawco natychmiast uwolnij swojego psa aresa z tego krótkiego łańcucha.daj mu pokarm i wode !!!

Gość gość
ile razy mam c***isać że przez wiekszość dnia codziennie on chodzi luzem co mam zrobić bys mi uwierzył ile filmików mam ci nagrać co?

Gość gość
Widzisz jak wkurza spam homocwelu hahaha to twoje " namyslow miasto w woj.opolskim " tak samo nas wkurzalo homocwelu

Gość nie jestem facetem
uwaga !!! gościu od namysłowa sadysto oprawco natychmiast uwolnij swojego psa aresa z tego krótkiego łańcucha.daj mu pokarm i wode !!!

Gość gość
*UWAGA* GOŚCIU OD NAMYSŁOWA SADYSTO OPRAWCO NATYCHMIAST UWOLNIJ SWOJEGO PSA ARESA Z TEGO KRÓTKIEGO ŁAŃCUCHA.DAJ MU POKARM I WODE !!! *UWAGA* P.S.TE FILMY CO TERAZ WKLEJA LINKI TO SPECJALNIE NA CHWILE SPUŚCIŁ ARESA.ZA CHWILE GO PRZYPIĄŁ. KŁAMIE, że pies jest na wolności. Na filmach widać łańcuch i puste miski !!!

Gość gość
widać gościu od homocwela że jestes nienormalny bo masz urojenia takie jak te https://www.youtube.com/watch?v=LgT5abefPTY ps i nie wiesz czy jesteś chłopem czy babą dobrze wiesz ze to tylko ty sie na mnie uwziałeś i tylko ty nazwałeś mnie homocwelem i dobrze wiesz że ten pomarańczowy nick nie jestem facetem i to nie ja nazwałem cie homocwelem to twoje nicki i wpisy i doskonale o tym wiesz no zdecyduj sie uposledzony imbecylu czy jesteś chłopem czy babą

Gość gość
*uwaga* gościu od namysłowa sadysto oprawco natychmiast uwolnij swojego psa aresa z tego krótkiego łańcucha.daj mu pokarm i wode !!! *uwaga* p.s.te filmy co teraz wkleja linki to specjalnie na chwile spuścił aresa.za chwile go przypiął. i kłamie że pies chodzi na wolności. a łańcuch wisi. plus miska bez wody. jest taki upał! ratujcie psa !!!

*uwaga* gościu od namysłowa sadysto oprawco natychmiast uwolnij swojego psa aresa z tego krótkiego łańcucha.daj mu pokarm i wode !!! *uwaga* p.s.te filmy co teraz wkleja linki to specjalnie na chwile spuścił aresa.za chwile go przypiął.

Gość gość
Weź się lecz

Gość gość
*UWAGA* MATEUSZ KOŁBUC (GOŚĆ OD NAMYSŁOWA) SADYSTO OPRAWCO NATYCHMIAST UWOLNIJ SWOJEGO PSA ARESA Z TEGO KRÓTKIEGO ŁAŃCUCHA.DAJ MU POKARM I WODE !!! *UWAGA*

Gość gość
ps namysłów to Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 23 °C, wiatr płd.-wsch., 8 km/h, wilgotność 39% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: środa, 18:18 ps zrozum to tępy imbecylu że co innego pisać o miescie a co innego obrażać każdego gnębić nekać i fałszywie oskarzać co jesteś jakis nienormalny ze nie potrafisz tego odróznić i zrozum że mnie gnebisz nekasz a to jest karalne

*uwaga* mateusz kołbuc (gość od namysłowa) sadysto oprawco natychmiast uwolnij swojego psa aresa z tego krótkiego łańcucha.daj mu pokarm i wode !!! *uwaga*

mam wujka komendanta we wrocku nie boje sie kary ;)*uwaga* mateusz kołbuc (gość od namysłowa) sadysto oprawco natychmiast uwolnij swojego psa aresa z tego krótkiego łańcucha.daj mu pokarm i wode !!! *uwaga*