Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pani Ania J. poszukuje mebi do domu. Kto ma zbędne rzeczy?

Polecane posty

Gość gość
ale ona nie ma zadnych zalet, nie chodzi tylko o jej wyglad :o zreszta jak kogos spotykasz pierwszy raz to najpierw patrzysz jak wyglada, to liogiczne, ze dzieki temu sie ta osoba zaiteresujesz i zagadsz itp Wiec,ze wyglad nie ma znaczenia to bzdura Anko J. Przyciaganac wygladem, zatrzymac charakterem, a u ciebie ani jedno ani drugie nie zacheca.

Gość gość
U niej wygląd ZNIECHĘCA, x a charakter PRZERAŻA. x Nawet kurator z pracy zrezygnował, bo jak na jej "wdzięki" :P nie reagował, to zaczęła go publicznie o romans pomawiać :P.

Gość gość
Ale jednak Pan z tira spojrzał i zdecydował się na sex , wiėc jej brzydota go nie zraziła , wrėcz przeciwnie pewnie tak mu sie spodobała , że zapomniał całkiem głowy i prezerwarywy .Jaki musiał być w niej zauroczony , że o tak ważnej sprawie zapomniał w czasach gdy tyle chorób przenoszonych drogą płciową . ...no i skoro zrobił dzidziusia to pewnie nie za pierwszym razem , tylko kilka razy się z panią spotykał , a gdyby była taka brzydka czy tak by zrobił ? . ? Czy gdyby ,u się nie podobała , czy uprawiał by z nią sex ?

Gość gość
Chcial tylko spuscic z krzyza.

Gość gość
gość dziś ...Ale jednak Pan z tira spojrzał i zdecydował się na sex... , wiėc jej brzydota go nie zraziła , wrėcz przeciwnie pewnie tak mu sie spodobała , że zapomniał całkiem głowy i prezerwarywy... x To nie on zapomniał głowy, tylko podwoził szmatę, która zaproponowała mu seks zamiast pieniędzy. Taką supertanią k_rwę, NAJGORSZEGO SORTU, która pozwalała spuszczać się bez gumy. Takimi gardzą nawet panienki z pobocza :P. x ...no i skoro zrobił dzidziusia to pewnie nie za pierwszym razem , tylko kilka razy się z panią spotykał... x Pani wie to najlepiej :P. x ...a gdyby była taka brzydka czy tak by zrobił ?... x Tak, bo niektórzy lecą na BEZPŁATNE K_RWY. Te, co stoją przy drodze, piękne nie są, a kosztują więcej od podwiezienia :P. x Gdyby chciała mnie pani podać do sądu, to przypominam, że ZAPŁACIŁA pani seksem za podwiezienie, więc wykonała pani usługę seksualną i w pełni zasługuje pani na odpowiednią nazwę :P.

Gość gość
Jestem przerażona całą sytuacją i bardzo mi szkoda rodziny tego Pana. Śledze to od jakiegoś czasu i już sama nie wiem co dla kogo było by lepsze. Opowiedziałam też tą historie mężowi, i na bieżąco informuje o nowych faktach .......tak dla przestrogi , niech wie co może spotkać faceta gdy nie jest lojalny wobec żony. Mąż Też jeżdzi tirem i też takch sytuacji zawsze się obawiam i boję, mam jednak głęboką nadzieję że teraz kiedy dowiedział się jakie kłopoty ma ten Pan nie przyjdzie do głowy mu mnie zdradzić- to może być przestroga dla wszystkich facetów .jedna głupia , nieprzemyślana pewnie decyzja zamieniła życie człowieka w piekło, .Bardzo współczuje .

Gość gość
gość dziś ...Bardzo współczuje ... X Zamiast pisać o współczuciu, proszę przestać PUBLICZNIE OBRAŻAĆ jego rodzinę. x Tylko do pani nie dociera, że kierowca tira nie traktuje poważnie szmaty, która nadstawia mu się po drodze. Dla niego skorzystanie z jej usług (szczególnie, gdy są tak tanie jak u pani), nie różni się od skorzystania z pisuaru. x To tylko w pani chorym mózgu, pisuar urasta do rangi czegoś więcej :P.

Gość gość
Nie wiem czy to prawda, ale ona kiedys opublikowala na fb rozmowe z jego corka. I tam w tej rozmowie bylo, ze ona odkad go poznala to potem z nim jezdzila w trasy i mu dawala :D Wiec to nie jest tak, ze za pierwszym razem wpadli.

Gość gość
A o swoim locie do gwiazdozbioru Vegi, obok nie piała :P ?

Gość gość
Kiedy wróci fejs? :(

Gość gość
Przeciez fejs jest od dziś znowu :-)

Gość gość
Znowu ma atak? Kogo ona tam obraza na fb?

Gość gość
tego nikt nie wie, bo czesto pisz, a nikt nawet nie odpowiada, więc pewnie do jakichś wyimaginowanych ludzi

Gość gość
Pewnie w swojej schizofrenicznej osobowosci uwaza, ze kazdy chce jej zaszkodzic, knuje za jej plecami itp. To typowe dla takich zaburzen.

Gość gość
Co sie dzieje, nie ma nowych wpisów na fejsie , czy ta pani nie ma internetu że tak cicho u niej .

Gość gość
Może ją do psychiatryka zabrali wreszcie!

Gość gość
Mam nadzieję że nic złego ją nie spotkało, ma przecież dziecko do wychowania ....mam nadzieje że to tylko chwilowy brak netu.

Gość gość
Zamknelija?

Gość gość
gość wczoraj Niech się pani tak nie martwi O SIEBIE :P

Gość gość
Cisza , cisza ......cos sie wydarzyło

Gość gość
Moze naprawde ja zamkneli :D :D :D

Gość gość
To dziwne że tyle czasu nic nie pisze to nie w jej stylu , albo nie ma netu albo jest w szpitalu

Gość gość
zamknęła ryja od razu jak jej napisali, że facet powinien zrobić badania dna.

Gość gość
A co myślicie że facet badań nie robił , dawno robił , przecież głupi by płacił tyle tat alimenty a w dodatku dał dziecku swoje nazwisko czyli był pewny że to jego. W rodzinie prawnik więc wiedza na ten temat jest u pana tirowca szeroka