Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pani Ania J. poszukuje mebi do domu. Kto ma zbędne rzeczy?

Polecane posty

Gość gość
Pani Anno, niech pani wraca na fb, nie ma sie z czego posmiac :(

Gość gość
Hej Anka. Mama na zbyciu 5 letnią muszlę klozetową i 2 nocniki. Chcesz, togę ci wysłać :D:D:D

Gość gość
Niestety coś się wydarzyło, pani Ani nie ma , mam nadzieje że nie stało siė nic złego , że to tylko brak natu powoduje że przestała pisywać na fejsie.

Gość gość
A jak to sie właściwie stało , że ta pani stała się taka sławna w necie .Przecież takich przypadków jak ona jest tysiące, tysiæce kobiet ma dzieci z żonatymi facetami, masa z nich ma nadal romanse z żonatymi, rozbijają i niszczą małżeństwa . Jeśli się o nich mówi to gdzieś tam w środowisku gdzie mieszkają .......a tutaj , nie wiem ale słynna jak celebrytka , dzieciak ma juz 13 lat i ciągle temat o niej gorący w necie .......jak sie to wszystko zaczęło że akurat o niej tyle piszecie

Gość gość
Ona sama sie upublicznila w necie. Na kafe tez, sama o sobie pisala, ten temat tez ona zalozyla.

Gość gość
Czy ktoś wie co sie dzieje z Anią ? Kiedyś pisywała tu osoba która mówiła ż e. mieszka niedaleko i ją zna , to niech sie odezwie.

Gość gość
Wrzucila jakies bzdety na fb.

Gość gość
Niby jakies zdjecia dała , ale nic nie napisała to nie w jej stylu , ......dziwne , moze ktoś wkradł sie na jej konto , nawet nie napisała dlaczego jej nie było tak długo, wszystko to naprawde dziwne

Gość gość
Anka weź leki i przestań szukać sama siebie na kafe :D

Gość gość
Czy wy tu macie jakąś obsesje na punkcie tej pani , kto tylku tu coś napisze to wy zaraz że to ona .Osobiście napisałam tu kilka postów a wy zaraz że to ona niby pisała ......bez przesady

Gość gość
Ancia porzuca FB!! Breaking news

Gość gość
Pani Anno, kocham pania. Ja kawaler lat 67 nie pijacy, odzienie mam buty mam, grob wszystko.

Gość gość
Nadal pisze jakies farmazony

Gość gość
Już wróciła na swoje fbi opisuje, co też dostała od ludzi znowu- a to dywany, a to łóżka.

Gość gość
Osz kurcze , jakie to wszystko pokręcone jest . Dziwie sie że facet zgodził sie by dać swoje nazwisko dziecku. ....bo chyba bez jego zgody tak sama od siebie dać nie mogła ?

Gość gość
Ona powinna oddac ojcu to dziecko!!

Gość gość
Bzdury, a co ojciec niby z nim zrobi ? Raz że to dziecko ojca prawie nie zna a może nawet wcale nie zna . ....i co facet weźmie dziecko i co jego żona ma moźe zajmować się bedzie owocem zdrady męza , głupia by była

Gość gość
Anka, dobrze wiesz, ze dziecku by bylo lepiej!

Gość gość
Może i dziecku lepiej by było , ale co na to żona pana tirowca , czy ona miała by na tyle woli aby w swoim domu gościć owoc zdrady męża ? Czy potrafiła by mu prać , gotować wyprawiać do szkoły chodzić na zakupy ? ...Ja wiem , ze dziecko niczemu winne , ale ja bym nawet patrzec na to dziecko nie mogła , nie mówiąc już że miałby mieszkac pod jednym dachem ze mną jeszcze koło niego robć -o nie , ja bym wy....doliła męża razem z tym dzieckiem ...

Gość gość
No, chłopca chciała ponoć wziąc do siebie, ale nie żona, a córka tego pana

Gość gość
Pani Ania znowu zniknęła to przez was gamonie

Gość gość
Co sie z nia stalo? Nie ma juz jej dosc dlugo, pewnie zalozyla nowe konto na buku