Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość7546776554

Moja dziewczyna i jej kolega

Polecane posty

Gość gość7546776554

Witam. Jestem z moja dziewczyna od ponad 13 miesiecy, ona ma 18 a ja 20 lat, mielismy swoje lepsze badz gorsze dni ale zawsze sie godzilismy i bylo dobrze, jak chyba prawie kazda para w zwiazku ale mysle ze teraz jest dobrze miedzy nami. Od pewnego czasu zauwazylem ze moja dziewczyna pisze z jakims chlopakiem i praktycznie nie rozstaje sie z telefonem (co mnie dziwi bo jest to telefon zastepczy, nic na nim nie ma i jeszcze niedawno prawie w ogole go nie uzywala). Czasami potrafi z nim pisac od samego rana po sam wieczor z malymi przerwami. Mam tez wrazenie ze sie przede mna ukrywa, jak mu odpisuje to zaslania telefon i rozne takie (tak ja to widze). Gdy z nia o tym rozmawiam to mowi mi ze to tylko jej kolega, ze nie dogaduje sie za bardzo z dziewczynami, ze czasami chce z kims popisac, ze sie dobrze dogaduja, a jak wspomne o ukrywaniu telefonu gdy z nim pisze to mowi ze nie chce mnie denerwowac i ze nie mam sie czym przejmowac lecz ja sie strasznie denerwuje jak widze jak ona z nim pisze, a widze to czesto gdyz mieszkamy razem. Nie wiem co mam o tym myslec. Czy ona cos przede mna ukrywa?

Gość gość
Trudno powiedzieć.. być może zainteresowała się nim jako chłopakiem i z nim flirtuje a może to naprawdę tylko jej kolega. Ja też lepiej dogaduję się z chłopakami niż z dziewczynami i nawet mając chłopaka miałam kolegów, z którymi pisałam, niektórym zwierzałam się tak jak dziewczyny zwierzają się przyjaciółkom (może też tak robi),ale to było sporadycznie,z niektórymi pisałam częściej... Różnie może być z twoją dziewczyną.. może się kumplują,a może zawrócił jej w głowie.Widzę dwie opcje: albo jej zaufać,że to tylko jej kolega albo sprawdzić jej telefon.Jeśli jeszcze mogę coś podpowiedzieć to jeśli zostawia telefon na stole przy tobie,a sama gdzieś wychodzi to znaczy,że raczej tylko kolega,a jeśli zabiera tel. wszędzie ze sobą,nawet do łazienki i "broni ci dostępu do telefonu jak lwica" tzn.,że może być coś na rzeczy,ale to tylko domysły.

Gość gość
On podoba jej się bardziej. Wy już mieszkacie razem i jest nudno. A z tamtym ma coś nowego i to ja pociąga sama jestem w takiej sytuacji musisz prawić komplementy codziennie o nią zabiegać i starać się bo jak nie to ona odejdzie po prostu macie już dosyć tamten wie jak ją kusić i told jest namiętność ach...